powered by

Aristo Developers: Επιχειρηματική αποστολή στην Ιορδανία

Σε επιχειρηματικό φόρουμ στο Αμμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, κατά το τριήμερο 5 – 8 Μαϊου 2018 συμμετείχε αποστολή της Aristo Developers με στόχο την προώθηση της εταιρείας και των ακινήτων της σε επενδυτικό κοινό υψηλής εισοδηματικής τάξης. 

Συγκεκριμένα και σε συνεργασία με ένα εκ των μεγαλυτέρων τραπεζικών ιδρυμάτων της Ιορδανίας η Aristo Developers μαζί με εκπροσώπους κορυφαίων δικηγορικών γραφείων της Κύπρου, παρουσίασαν τόσο τα πλεονεκτήματα της χώρας μας ως διεθνές επενδυτικό κέντρο όσο και τις προσφερόμενες επιλογές για επενδύσεις στον τομέα ακινήτων.

Το εν λόγω επιχειρηματικό φόρουμ έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Four Seasons, το οποίο και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του επιχειρηματικού πυρήνα της πόλης του Αμμάν.  Με κύριο θέμα τις επενδυτικές ευκαιρίες που προφέρει η Κύπρος έγινε σημαντική αναφορά στην δυναμική πορεία της Κυπριακής οικονομίας, της ισχυρής ανάκαμψης που απολαμβάνει ο τομέας ακινήτων της χώρας μας, αλλά και του ελκυστικού φορολογικού περιβάλλοντος το οποίο διατηρεί η Κύπρος ως μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης. 

Αξίζει να σημειωθει το ισχυρό ενδιαφέρον που επιδείχθηκε για τα επενδυτικά προγράμματα που προσφέρει η Κύπρος μέσω αγοράς ακινήτων οδηγώντας είτε στην εξασφάλιση Μόνιμης Παραμονής στο νησί μας είτε στην απόκτηση του Κυπριακού Διαβατηρίου.

Στην έκθεση οι εκπρόσωποι της Aristo Developers είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μεγάλο αριθμό έργων της εταιρείας εντυπωσιάζοντας ένα κοινό πέραν των 120 επενδυτών ακινήτων. Επιπλέον, το εν λόγω επιχειρηματικό φόρουμ τίμησε με την παρουσία της η Πρέσβειρα της Κύπρου στην Ιορδανία, Ναυσικά Κρούστη.
 

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Ιωάννου: Η πρόταση νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές αποτελεί τη βέλτιστη δυνατή λύση
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Στροβόλου
Οι ενέργειες που τρέχουν και ο οδικός χάρτης για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-«Όλοι θέλουμε να γίνει το έργο»
Έπεσαν οι υπογραφές για τη δεύτερη φάση έργων ΣΒΑΚ στη Λεμεσό-Αγγίζει τα €3 εκατ. το κόστος
Σταθερή ανάκαμψη για τα high end ακίνητα-Συναλλαγές €0,5 δισ. το 2024
Προχωρά το σχέδιο «ΚτίΖΩ»-Υπό κατεδάφιση 20 πολυκατοικίες, προβλήματα με ενοίκους στο Στρόβολο
Δημόσια Έργα: Το ΤΑΥ αρμόδιο για μονιμοποίηση δρόμου κάτω από τη γέφυρα Καλαβασού
Και εγένετο ξανά Σύνδεσμος Κατασκευαστών Έτοιμου Σκυροδέματος...Δεν θα ασχολείται συλλογικά με τα εργασιακά
Χαιρετίζει τις καταδίκες για σφετερισμό το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών-«Τέτοιες παράνομες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρουσίασε το «The Oasis Collection» στην 7η Σύνοδο «Doing Business with Cyprus 2025» στο Τελ Αβίβ