powered by

Φοιτήτρια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου κέρδισε το “Chartered Institute for Securities & Investment Award”

Νικήτρια στο διαγωνισμό “European CISI Educational Trust Award” αναδείχθηκε φέτος η φοιτήτρια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Gan Qian, τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Λογιστικής, Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Θέμα του διαγωνισμού ήταν: Τι είναι η MiFID II; Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει από την εισαγωγή του; Η κ. Gan Qian αναδείχθηκε επίσης από τον “CISI UK” και “CISI Educational Trust Members” η πανευρωπαϊκή νικήτρια του 2018 και εξασφάλισε πρακτική άσκηση για μια εβδομάδα στο Λονδίνο, με καλυμμένα όλα τα έξοδα.

Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα στις 10 Μαΐου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το βραβείο απονεμήθηκε από τον κ. Πέτρο Φλωρίδη, Πρόεδρο του CISI στη Κύπρο, και την Δρ. Σιμόνα Μιχάι-Γιαννάκη, Αναπληρώτρια Κοσμήτορα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Φλώριδης έδωσε την ευκαιρία στους φοιτητές της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων να συμμετάσχουν σε ένα πολύ ενδιαφέρον και διαδραστικό εργαστήρι με θέμα «η ακεραιότητα στην εργασία».

Το Chartered Institute for Securities & Investment (CISI) λειτουργεί στην Κύπρο από το 2009 με στόχο να υποστηρίξει τους επαγγελματίες του κλάδου των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και συνεργάζεται με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Εδώ και 3 χρόνια έχει απονεμηθεί από το CISI στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο τίτλος του «Πανεπιστημιακού Εταίρου» που του δίνει το αποκλειστικό δικαίωμα να προσφέρει τις εξετάσεις του CISI στους φοιτητές του.

Δειτε Επισης

Ηγετικές παρεμβάσεις και διεθνής αναγνώριση στη 64η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΛΚ
Νίκος Χειμαρίδης: Σταθερός και φιλικός προς τους επενδυτές προορισμός η Κύπρος-Φάρος το παράδειγμα με την Ινδία
Jean Bouquot (IFAC): Διεθνές παράδειγμα επιτυχίας η Κύπρος-Αναγνώριση συμβολής του ΣΕΛΚ από την Αννίτα
Στην τελική φάση η ετοιμασία των νομοσχεδίων για την φορολογική μεταρρύθμιση-Η διττή πρόκληση για την Κύπρο
Κ. Ιορδάνου: Η καλύτερη άμυνα σε τέτοιους καιρούς...Ενδυνάμωση οικονομίας, ελκυστικότητα, εμπιστοσύνη ξένων επενδυτών
Νέος προέδρος του ΣΕΛΚ ο Οδυσσέας Χριστοδούλου, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου-Τα μέλη του Δ.Σ.
ΑνΑΔ: Πολυεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης με δαπάνη €33,5 εκ.-Αφορούν όλους τους τομείς της οικονομίας
Τίμησε τους Ελλαδίτες που υπηρέτησαν στην Κύπρο η ΕΤΥΚ-Αποκαλυπτήρια Μνημείου στην Κεραμωτή Καβάλας
BPW Cyprus: Δυναμική παρουσία στο συνέδριο της BPW Europe στη Μάλτα
Γιώργος Σταύρου: Ο τομέας της out-of-home διαφήμισης στην Κύπρο και τα 25 χρόνια διαδρομής της Superad