Εγκαίνια για την Πλωτή Δεξαμενή «Ereneos»

Η εταιρεία Multimarine Shipyards εγκαινιάζει την Πλωτή Δεξαμενή «Ereneos» την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, στις 19:30, στο Λιμάνι Λεμεσού.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ.Νίκος Αναστασιάδης*, ενώ βασικός ομιλητής θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, John Hourican.

Η τελετή απευθύνεται σε διευθύνοντες συμβούλους, σε μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, σε διευθυντές και στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της Κύπρου και του εξωτερικού, καθώς επίσης και σε πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους. 

Η Multimarine Shipyards, με έδρα το Λιμάνι της Λεμεσού, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στους Τομείς της Ναυτιλίας και της Βιομηχανίας Oil&Gas στην Ανατολική Μεσόγειο. Με την απόκτηση της νεότευκτης Πλωτής Δεξαμενής «Ereneos» , η οποία έχει μέγιστη ανυψωτική δυνατότητα 7100 τόνους και μήκος 120 μέτρα, η Multimarine Shipyards στοχεύει την περαιτέρω ανάπτυξή της στον Ναυπηγοεπισκευαστικό Τομέα.


Για περισσότερες Πληροφορίες, κάντε κλικ ΕΔΩ

Oργανωτής: Multimarine Shipyards, Συντονιστής: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες – ΙΜΗ, τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης