Ένας χρόνος Forever21 στην Κύπρο

Ο πρώτος χρόνος της Forever21 στην Κύπρο άλλαξε τα δεδομένα και αναζωογόνησε τις στιλιστικές τάσεις. Ανέδειξε τη μόδα μέσα από τον δυναμισμό, την πρωτοτυπία και τις μοντέρνες γραμμές του απόλυτου αμερικανικού fashion brand.

30 χρόνια στον κόσμο, 1 χρόνο στην Κύπρο, πάντα Forever21. Ένας χρόνος που αγαπήθηκε και «φορέθηκε»  πολύ από όλους τους λάτρεις της μόδας και γιορτάστηκε ακόμα περισσότερο στο The Mall of Cyprus.

Το Σάββατο 12 Μαΐου, σε ένα λαμπερό fashion party, συμμετείχαν όλα εκείνα που έχουν κάνει τη Forever21 το νέο love brand της Κύπρου. Οι street style επιλογές, η ποιότητα, η φρέσκια αντίληψη και οι προσιτές τιμές για κάθε άντρα και γυναίκα. Κυρίως όμως συμμετείχε όλος εκείνος ο κόσμος που την αγκάλιασε και την έκανε δική του από την πρώτη στιγμή.  

Νέοι και νέες μαζί με με όλους τους fashion trendsetters γιόρτασαν στον ρυθμό του «απογειωμένου» DJ και των απίστευτα διασκεδαστικών happenings, ζώντας την απόλυτη ξεσηκωτική shopping εμπειρία. 

Το highlight αυτής της μεγάλης και χαρούμενης παρέας ήταν φυσικά η αποκλειστική συνεργασία της Forever21 με τις Kendal & Kylie, που με τη νέα τους συλλογή ανέβασαν ακόμα περισσότερο τη διάθεση όλων και άφησαν υποσχέσεις για ακόμα πιο λαμπερές, fashion στιγμές στο μέλλον.

Όμως το πάρτι συνεχίστηκε σε ακόμα πιο έντονους ρυθμούς, αφού κάθε λάτρης της μόδας είχε την ευκαιρία, εκείνη την ημέρα, να αποκτήσει τα αγαπημένα του ρούχα και αξεσουάρ με έκπτωση 21%.

Το Σάββατο 12 Μαΐου το The Mall of Cyprus  «ντύθηκε» Forever21 σε ένα party  που αποθέωσε τη μόδα και έκανε όλους να αναρωτιούνται ένα μόνο πράγμα: πότε θα γίνει το επόμενο;

Δειτε Επισης

Πέραν των €33 δισ. έσοδα ΦΠΑ το 2024 μέσω συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Οι διαθέσιμες για ενοικίαση οικίες παγκύπρια, το μέσο μηνιαίο ενοίκιο ανά επαρχία και η πόλη...πόλος έλξης
Ζητά εποικοδομητική στάση απ' όλους για κρίση στα ξενοδοχεία και ΑΤΑ ο Παναγιώτου-«Σε εξέλιξη διάλογος»
Ενώπιον της ΕΠΑ η εξαγορά του Foody Market από τις υπεραγορές Αλφαμέγα
Το πρώην Chateau Status ψάχνει αγοραστή...Πωλείται ένα από τα πιο γνωστά ακίνητα της Λευκωσίας
Toyota Κύπρου: Ολοκλήρωσε το μεγάλυτερο μέρος των ανακλήσεων σε οχήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών
Lidl Κύπρου: Γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματός της στο Neon Mall of Pafos
Epic: Ακραία φαινόμενα προσφορών με έως €320 σε smartphones και 50% έκπτωση στο πάγιο 2ης γραμμής
Διαπιστώνουν υπέρμετρη αύξηση των λιανικών τιμών φρούτων και λαχανικών οι καταναλωτές-Ζητούν λήψη μέτρων
Δυναμική είσοδος στην κυπριακή αγορά για τη BYD...Ξεπέρασε τις 100 παραγγελίες μέσα σε μόλις 50 ημέρες