powered by

Ελληνική: Επιβεβαιώνει προσφορά για Συνεργατισμό

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Ελληνικής Τράπεζας στις 13 Απριλίου 2018 για τη συμμετοχή της στη διαδικασία προσφορών, η οποία διεξάγεται από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα Λτδ όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση της ΣΚΤ της 19ης Μαρτίου 2018,  Εταιρεία επιβεβαιώνει ότι σήμερα υπέβαλε προσφορά.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι η Ελληνική, στο βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία και κανονισμούς, θα κρατά ενήμερο το επενδυτικό κοινό για τυχόν εξελίξεις σε σχέση με το εν λόγω θέμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δεύτερη προσφορά, όπως αναμενόταν, υποβλήθηκε από το επενδυτικό ταμείο Apollo Capital Management.

Δειτε Επισης

Συναλλαγές με ασφάλεια με το Apple Pay από την AstroBank
Ελληνική Τράπεζα: Νέα μείωση του βασικού επιτοκίου-Όφελος για 90.000 δανειολήπτες
Ρευστότητα στην οικονομία με τον νέο δανεισμό στα ύψη-Οι καταθέσεις σε Τράπεζα Κύπρου και Ελληνική
Μειώθηκαν σημαντικά οι ακάλυπτες επιταγές-Μόλις €22.860 η αξία τους τον Απρίλιο
Στην Επ. Οικονομικών οι άμεσες πληρωμές σε όλη την Ευρώπη...Μεταφορά χρημάτων σε μόλις 10 δευτερόλεπτα
ECOMMVERSE από την ECOMMBX...Μια καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα για όλες τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
Διπλή περιβαλλοντική πιστοποίηση για την Ελληνική Τράπεζα
Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών
Consulco: Οι αποδόσεις πρώτου τριμήνου του 2025 για το London Credit Fund