Ποδηλατώ για τη ζωή… για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα

Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό όμιλο Λευκωσίας διοργανώνουν Φιλανθρωπική Ποδηλατική Ημερίδα «Ποδηλατώ για τη ζωή…για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!».
 
Όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης (χορηγίες και κόστος συμμετοχής - €5 ενήλικες, €3 ανήλικοι), θα δοθούν στο Καραισκάκειο Ίδρυμα, για την οικονομική ενίσχυση του νέου του στόχου, τη δημιουργία εξιδεικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου…για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί και δειγματοληψία για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών.
 
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, από τις 9:00-12:30 στο Εθνικό Δασικό Πάρκο της Αθαλάσσας.
 
Καθορισμένες διαδρομές για οικογένειες, αρχάριους και έμπειρους ποδηλάτες καθώς και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά.
 
Xορηγός επικοινωνίας NJOY 99.5
 

Δειτε Επισης

Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»
ENAVSMA...για μια ξεχωριστή βραδιά Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia
Η RSM Cyprus στέλνει μηνύματα ελπίδας στο συμβολικό ταξίδι μεταφοράς της «Βαλίτσας της Χριστοδούλας»
Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου (CITF): Σε τελική ευθεία με δυναμικές παραστάσεις και ενδιαφέροντα workshops
Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus: Επιτυχής διοργάνωση της κοινωνικής δράσης «Τρέχω για τον τόπο μου»
Goal αποδοχής και συμπερίληψης στον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola Γ' Κατηγορίας & Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ 2024-2025
Biography Month στο Movies Best-Οι ταινίες που θα προβληθούν τον Μάιο
Παρουσίασε το βιβλίο της «Φαγητάρες» η Brand Ambassador των υπεραγορών Αλφαμέγα, σεφ Χριστίνα Χριστοφή
Το ντοκιμαντέρ «The (M) Factor: Shredding the Silence on Menopause» σε αποκλειστική προβολή στην Κύπρο
Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation γιόρτασε το Πάσχα με πράξεις γενναιοδωρίας