INBusiness Retail Awards: Βραβείο για την Αγία Σκέπη Bio

Βραβείο απέσπασε, στα πέμπτα INBusiness Grocery Retail Awards, τα βιολογικά προϊόντα Αγία Σκέπη ΒΙΟ.
 
Τα προϊόντα προκύπτουν από την παραγωγική απασχόληση των μελών της Θεραπευτικής κοινότητα Αγία Σκέπη, στα πλαίσια της θεραπείας και απεξάρτησης τους απο τα ναρκωτικά.Η επιλογή του τομέα των βιολογικών προιόντων έγινε αφού η βιολογική καλλιέργεια και η απεξάρτηση μοιράζονται τις ίδιες αξίες.
 
Αξίες που προτείνουν την φροντίδα και τις υγιείς μεθόδους, χώρις την χρήση χημικών για να καταπολεμήσουμε τα προβλήματα, είτε της καλλιεργειας μας, είτε της ίδιας μας της ζωής.
 
Η συνεχής ανάπτυξη των παραγωγικών δραστηριοτήτων της κοινότητας προκύπτει απο τον θετικο αντίκτυπο που έχουν οι συγκεκριμένες δράσεις στην θεραπεία των μελών, εφόσον η ικανοποίηση τους που ασχολούνται με κάτι όμορφο και ουσιαστικό είναι μεγάλη.
 
Το βραβείο παρέλαβε ο Γιώργος Παστελλάς, Διευθυντής, Θεραπευτική Κοινότητα Αγία Σκέπη
 

Δειτε Επισης

Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Μεγάλη πτώση στις εγγραφές οχημάτων το τετράμηνο-«Βουτιά» 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Στρατηγική απόφαση του Ομίλου CTC για διάθεση των δραστηριοτήτων των πολυκαταστημάτων ERA
Πώλησε και τα πολυκαταστήματα ERA η Ermes-Στην Gencom που αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις έναντι του τυπικού ποσού του €1,00
15 χρόνια Lidl Κύπρου με 15 επιχειρηματικά ορόσημα που καθόρισαν την πορεία της
Κραυγή αγωνίας από τους εισαγωγείς για τα ηλεκτρικά οχήματα-«Επιδεινώνεται η οικονομική μας θέση»
22ο Cyprus Grocery Retail Conference: Οι νέες τάσεις και η τεχνητή νοημοσύνη-Τι δήλωσαν χορηγοί και ομιλητές (vid)
Toyota: Καμπανάκι για τα κέρδη, αυξάνονται οι πιέσεις λόγω δασμών Τραμπ
Kiabi: Σε διαδικασία προσλήψεων για το κατάστημα στο Mall of Cyprus-Πότε αναμένεται το grand opening