powered by

12 Μαΐου το Φεστιβάλ της Green Dot Κύπρου

Η Green Dot Κύπρου παρουσίασε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη το «Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λευκωσίας 2018» του Οργανισμού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στο Πάρκο της Ακρόπολης στη Λευκωσία, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ. Το Φεστιβάλ θα έχει ενημερωτικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και αναμένεται να το επισκεφθεί πλήθος κόσμου. Η είσοδος στο Φεστιβάλ και σε όλα τα παιχνίδια θα είναι ελεύθερη.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν περίπτερα διαφόρων Οργανισμών, από όπου το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για ποικίλα θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον και την ανακύκλωση, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Ταυτόχρονα, σε δύο εξέδρες θα φιλοξενούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και παιδικές παραστάσεις τις οποίες το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί ελεύθερα. 

Το Φεστιβάλ φέτος έχει ως στόχο να προβάλει μέσω της παράδοσης, το πώς η ανακύκλωση συμβάλλει θετικά στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση του ΕΥ ΖΗΝ, της ποιότητας της ζωής μας. Για το σκοπό αυτό, θα υπάρχουν εργαστήρια παρασκευής χαλουμιού, παστελιού, σακκουλοδρομίες, παραδοσιακός χορός και πολλά άλλα. Παράλληλα, θα προβάλει την ανάγκη συνεργασίας από όλους στη διαμόρφωση χαρακτήρων οι οποίοι θα σέβονται το περιβάλλον και την υγεία μας. 

Το Φεστιβάλ είναι φέτος αφιερωμένο στην εκστρατεία ενημέρωσης Rethink (Reduce-Reuse-Recycle), η οποία συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Life+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Μέγας χορηγός του Φεστιβάλ είναι η εταιρεία Petrolina (Holdings) Public Ltd και υποστηρικτές τα Συλλογικά Σύστηματα Διαχείρισης Μπαταριών Οικιακού Τύπου και Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, ΑΦΗΣ και Ηλεκτροκύκλωση, αντίστοιχα, η KPMG, ο Δήμος Στροβόλου, τα So Easy Stores και η Phil. Andreou. Τέλος, χορηγοί επικοινωνίας του Φεστιβάλ είναι το Ράδιο Πρώτο και το περιοδικό Time Out Cyprus.  

Ελάτε να πλάσουμε όλοι μαζί ένα κόσμο που μας αξίζει!
 

Δειτε Επισης

Π. Ζαφείρης: Στρατηγική προτεραιότητα για το ΤΕΠΑΚ η διεθνοποίηση-« Ανοίγουμε τα σύνορα μας και τους ορίζοντες μας»
CNP Ασφαλιστική και Yπουργείο Άμυνας ενώνουν δυνάμεις για την καλλιέργεια υπεύθυνης οδικής συμπεριφοράς
Η Imperio στηρίζει τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού-Επίσημος χορηγός του για τα επόμενα δύο χρόνια
Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής για το 3ο Cyprus International Technology Relocation Summit
Euroblinds: Όταν η επιχειρηματικότητα γίνεται δύναμη βιώσιμης ανάπτυξης
Ψηφιακό μάρκετινγκ: Tο περιεχόμενο, τα social media και η στρατηγική σύνδεση με το κοινό
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου): Συμμετείχε ενεργά στο KPMG Startup Innovation Lab
Δίπλα στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο η ομάδα δρομέων της Τράπεζας Κύπρου-Εισέφεραν πέραν των €150.000 από το 2017
Investopia Global Mediterranean: To φόρουμ που επανατοποθέτησε την Κύπρο στον διεθνή επενδυτικό χάρτη (video)
Τα τρία κορυφαία ασφαλιστικά γεγονότα που διοργανώνει ο ΣΑΕΚ το 2026 για την επέτειο των 100 χρόνων του