powered by

Αύξηση 8,2% στις άδειες οικοδομής

Ο αριθμός των αδειών οικοδομής που εκδόθηκαν από τις δημοτικές αρχές και τις επαρχιακές διοικήσεις κατά τον Ιανουάριο 2018 ανήλθε στις 503 σε σχέση με 465 τον αντίστοιχο μήνα του 2017. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, η συνολική αξία των αδειών αυτών έφθασε τα €145,3 εκατομμύρια και το συνολικό εμβαδόν τις 126,3 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. 

Με τις άδειες αυτές προβλέπεται να ανεγερθούν 476 οικιστικές μονάδες έναντι 381 τον Ιανουάριο του 2017.

Σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους, ο αριθμός των αδειών οικοδομής που εκδόθηκαν αυξήθηκε κατά 8,2%. 

Η συνολική αξία των αδειών αυτών αυξήθηκε κατά 34% και το συνολικό εμβαδόν κατά 42,8%. 

Ο αριθμός των οικιστικών μονάδων παρουσίασε αύξηση της τάξης του 24,9%.

Δειτε Επισης

Έπεσαν οι υπογραφές για την φάση Β3 του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Η περιγραφή του έργου
Πότε θα ολοκληρωθούν οι δύο φάσεις του έργου στη Λεωφόρο Τσερίου... Η πρόοδος των εργασιών
Είκοσι έξι διαμερίσματα και επαύλεις με θέα τη θάλασσα από την Altamira Real Estate
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Σε νέα φάση ανάπτυξης εισέρχεται το λιμάνι Βασιλικού-Εξασφάλισε συγχρηματοδότηση €18,8 εκατ. από Ε.Ε.
Συνεχίστηκε η αύξηση στις τιμές κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2025-Οι μεταβολές σε κατοικίες και διαμερίσματα
Απαντά στο Δήμο Στροβόλου για τα έργα €1 δις το Υπουργείο Εσωτερικών-«Αβάσιμοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί»
Δεν ικανοποίησαν ούτε τη Λακατάμεια οι εξαγγελίες έργων €1 δις στη Λευκωσία-«Απαρέσκεια και απογοήτευση»
Καταστήματα προς πώληση σε όλη την Κύπρο από την Gordian
Απογοήτευση Δήμου Στροβόλου για τις εξαγγελίες έργων €1 δις στη Λευκωσία-«Ο Στρόβολος αγνοήθηκε επιδεικτικά»