powered by

Red Friday: 1000 ακίνητα σε ασυναγώνιστες τιμές προσφοράς από Altamira

Οι ευκαιρίες είναι πολύ μεγάλες για να περιμένεις μέχρι το Black Friday, γι’ αυτό η Altamira Real Estate παρουσιάζει και φέτος το Red Friday! Τη μεγαλύτερη εκστρατεία της κυπριακής αγοράς ακινήτων η οποία έχει πλέον καταστεί θεσμός, και επιστρέφει για τρίτη διαδοχική χρονιά με ακόμη πιο εντυπωσιακές προσφορές, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου αγοραστή.

Το φεστιβάλ ακινήτων της Altamira Real Estate σπάει κάθε ρεκόρ και περιλαμβάνει 1000 πραγματικές ευκαιρίες σε επιλεγμένα τεμάχια γης σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, στις πιο ασυναγώνιστες τιμές προσφοράς που μπορεί να εντοπίσει κανείς στην αγορά.

Από την 1η Νοεμβρίου και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, το κοινό μπορεί να εντοπίσει την ευκαιρία εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy, και να επιλέξει μοναδικά οικιστικά οικόπεδα, επιλεγμένα οικιστικά χωράφια, προνομιούχα αγροτεμάχια και τεμάχια κατάλληλα για διαχωρισμό οικοπέδων.

Τα επιλεγμένα ακίνητα διατίθενται σε πραγματικές τιμές προσφοράς και είναι έτοιμα για ανάπτυξη, δίνοντας τη δυνατότητα στον αγοραστή να προχωρήσει άμεσα στην αξιοποίησή τους. Απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται είτε για ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, είτε για μελλοντική επενδυτική αξιοποίηση, όσο και σε επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Η εκστρατεία θα έχει διάρκεια τριών εβδομάδων και τα ανοίγματα προσφορών θα γίνονται κάθε Τρίτη μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου 2022, στις 10 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Happy Red Friday με πραγματικές ευκαιρίες

Δειτε Επισης

Στέλιος Γαβριήλ: Αλώβητος από τους δασμούς μέχρι στιγμής ο κατασκευαστικός τομέας-Αναμένουμε να δούμε...
Γραμμικό πάρκο στην παλιά σιδηροδρομική γραμμή στην Κοκκινοτριμιθιά-Ανάδοχος η Kedris Constructions
Μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες για περιζήτητα οικιστικά ακίνητα στην Πάφο από την Altamira Real Estate
Πράσινο Βουλής για εξαίρεση δικαιούχων σχεδίου «κτίΖΩ» από φόρο-Οι προτάσεις νόμου που ψηφίστηκαν
Η αγορά οικιστικών ακινήτων στην αστική Λεμεσό το 2024-3.164 πράξεις αξίας €1,38 δις
Μπαίνει σε φάση ωρίμανσης το Limassol Greens-Ορόσημο με παραδόσεις και νέες αναπτύξεις το 2025
Κ. Ιωάννου: Oλοκληρωμένος σχεδιασμός για την στεγαστική πολιτική-Οι δύο πυλώνες επί των οποίων εδράζεται
Σημαντική διάκριση για την N. Psaras Construction Co Ltd-Αναγνωρίστηκε ως Best Workplace Cyprus 2025
Προς επέκταση σε νέο κτίριο εντός του δημόσιου κήπου το αρχαιολογικό μουσείο Λεμεσού-Θετική ανταπόκριση στη πρόταση του Δήμου
Όμιλος MHV: Φέρνει νέα εποχή στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας και του high-end real estate στην Κύπρο και τη Μεσόγειο