powered by

Ελληνική: Συζητά με επενδυτές για θέμα Συνεργατισμού

Σε συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές στην Ελληνική Τράπεζα συμμετέχει η Τράπεζα, αξιολογώντας πιθανές επιλογές σε περίπτωση που χρειαστεί οποιοδήποτε κεφάλαιο σχέση με τη συμμετοχή της στη διαδικασία προσφορών που διεξάγεται από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, αναφορικά με την οποία προέβη σε σχετική ανακοίνωση στις 13 Απριλίου 2018.

Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Τράπεζα επισημαίνει ότι στο παρόν στάδιο, ουδεμία απόφαση έχει ληφθεί επί του θέματος και δεν υπάρχει βεβαιότητα ότι οποιαδήποτε συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί. 

Διαβάστε ακόμα: Ελληνική Τράπεζα: Ναι, ενδιαφερόμαστε για το Συνεργατισμό

Σημειώνει ακόμα ότι οποιαδήποτε συναλλαγή θα υπόκειται στην έγκριση των εποπτικών αρχών. «Επίσης οποιαδήποτε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της, που τυχόν χρειαστεί, υπόκειται στην έγκριση των μετόχων της, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία», προσθέτει σχετικά. 

Η Ελληνική Τράπεζα τονίζει καταληκτικά ότι θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις, εάν απαιτείται, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και κανονισμούς. 

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Στενοί συνεργάτες για μια ανταγωνιστική και βιώσιμη οικονομία οι ξένοι επενδυτές (video)
Στρατηγική συνεργασία PERHA Group και LAC Leonidas Alexandrou
Θάνος Μιχαηλίδης: Η μεγάλη προοπτική της Πάφου και πώς θα προσελκύσει υψηλότερης εισοδηματικής τάξης τουρίστες
Ο στόχος που επιτυγχάνεται με την ίδρυση της ΕΜΕΚ-«Προστατεύουμε το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα»
Κόλαφος για το ΤΟΜ το πόρισμα της Ερευνητικής για τους Τακάτα-Δείχνει ποινικές ευθυνές για λειτουργούς του
Πανέττα (ΕΚΤ): Περαιτέρω μειώσεις στα επιτόκια εάν η αδύναμη ανάπτυξη επηρεάσει τις τιμές
Ιωσήφ Φράγκος: Να υπερασπιστούμε λυσσαλέα την ανεξαρτησία του θεσμού της δικαιοσύνης-Άκρατος λαϊκισμός
Pendeli Resort: Ανακοινώθηκε το opening-Οι πρώτες φωτογραφίες από το ανανεωμένο ξενοδοχείο των Πλατρών
Καρέ-καρέ η διαδικασία για τον έλεγχο των ΑΞΕ...Οι πληροφορίες που θα ελέγχονται και οι κίνδυνοι που θα αξιολογούνται
Μείωση καταθετικών επιτοκίων για νοικοκυριά/επιχειρήσεις, αύξηση στα στεγαστικά