Powered by

Pralina Experience: Το νέο μενού παρουσίασε ο Λευτέρης Λαζάρου

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του καλοκαιρινού μενού του ανανεωμένου καφεστιατορίου Pralina Experience στη Λευκωσία. Την παρουσίαση του μενού, το οποίο αποτελείται από σύγχρονες μεσογειακές προτάσεις με έντονα στοιχεία από τη διεθνή κουζίνα, έκανε ο ίδιος ο εμπνευστής του, διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου. 

Τους εκπροσώπους των ΜΜΕ υποδέχθηκε εκ μέρους του Ομίλου Ζορπά, ο Δημήτρης Ζορπάς, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, ο οποίος σε σύντομη ομιλία του τόνισε ότι το Pralina Experience αποτελεί ένα ξεχωριστό προορισμό γεύσεων που στοχεύει να ικανοποιήσει τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων γλυκών, του ποιοτικού καφέ, αλλά κυρίως αυτούς που απολαμβάνουν το εκλεκτό φαγητό και το καλό κρασί. Στόχος μας, είπε ο κ. Ζορπάς είναι η ποιότητα και γι’ αυτόν έχουμε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Το Pralina, σημείωσε, έχει ταυτίσει το όνομά του με την οδό Στασικράτους και τη Λευκωσία. «Εδώ και 10 χρόνια, διανύουμε μία εξαιρετική και ενδιαφέρουσα διαδρομή, η οποία ξεκίνησε από τα ζαχαροπλαστεία Pralina και συνεχίζεται με τα καφεστιατόρια Pralina Experience στη Στασικράτους και στη Λεμεσό. Τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν ακόμη περισσότερες δραστηριότητες, καθώς έχουμε ήδη δώσει άδεια για franchise των Pralina Experience στο εξωτερικό».
 


Αναφερόμενος στη μακρόχρονη φιλία του με την οικογένεια Ζορπά αλλά και στην αγάπη του για την Κύπρο, ο σεφ Λαζάρου δήλωσε ότι τα Pralina Experience ήταν το εισιτήριο για την άφιξη της υψηλής γαστρονομίας στην Κύπρο. «Οι άριστες και πάντα φρέσκες πρώτες ύλες, η άρτια εξοπλισμένη κουζίνα, το εξειδικευμένο προσωπικό και η προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της κουλτούρας της ομάδας Ζορπά που με έκαναν να νιώσω ασφάλεια, να νιώσω σαν το σπίτι μου». 

 

 

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον σεφ Λαζάρου, ο αρχιτέκτονας Επαμεινώνδας Δασκαλάκης του αρχιτεκτονικού γραφείου Rkitekts στην Αθήνα, το οποίο ανέλαβε τον επανασχεδιασμό του χώρου, ανέφερε ότι «σε ένα τέτοιο πλαίσιο προετοιμασίας μιας γαστρονομικής εμπειρίας, η παρουσία εικαστικών στοιχείων στο χώρο ήταν αναμενόμενη». Οι στόχοι στους οποίους κατέληξαν οι αναρίθμητες ώρες συνεργασίας μας με τους νέους ιδιοκτήτες, ανέφερε ο κ. Δασκαλάκης, έθεσαν τους ποιοτικούς και αισθητικούς πήχεις ψηλότερα από κάθε άλλη φορά. «Ο κεντρικός άξονας του νέου εγχειρήματος πλέον ξέφυγε των πεπατημένων και αναπτύχθηκε γύρω από την ιδέα της εμπειρίας του επισκέπτη σε μια σειρά οπτικών, γευστικών, ακουστικών εμπειριών και περιποίηση». 
 

Δειτε Επισης

Εθελόντριες από το Ηνωμένο Βασίλειο παρείχαν υπηρεσίες σε κυπριακά καταφύγια-Ο ρόλος του Lordos Beach Hotel
Εταιρικές εκδηλώσεις στο Salt & Fire-Μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία
Philippe Bone: Μεγαλόπνοα σχέδια για την Accor στην Κύπρο-Σχεδιάζει τουλάχιστον 40 ξενοδοχεία με δέκα έργα ήδη σε εξέλιξη
Ολοταχώς για μεγάλο ρεκόρ ο τουρισμός... Πάνε για να σπάσουν το φράγμα των τεσσάρων εκατομμυρίων οι αφίξεις
Στα καλύτερά του με άνοδο σε αφίξεις και έσοδα ο τουρισμός...Αύξηση της συνεισφοράς του τομέα στο ΑΕΠ
Νέες προσθήκες στο Trilogy Plaza
Ισπανία: «Καμπάνα» 179 εκατ. σε πέντε αεροπορικές για καταχρηστικές χρεώσεις
Γιατί ο ΠΑΣΥΞΕ απέρριψε την μεσολαβητική πρόταση και το μήνυμα Παναγιώτου για τη συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία
Ολοκαίνουργια άφιξη από όμιλο PHC...Πόλος έλξης και game changer το νέο Caffè Nero στην Πλατεία Ελευθερίας
H στρατηγική συνεργασία της Emirates με τη flydubai...Οι επτά τρόποι με τους οποίους επωφελούνται οι επιβάτες