powered by

Παράταση 15 ημερών στην υποβολή προσφορών για ΣΚΤ

Την έγκριση τους για παράταση στην υποβολή δεσμευτικών προσφορών σε σχέση με την απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας (ΣΚΤ) έδωσαν οι αρμόδιες εποπτικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews η περίοδος για υποβολή δεσμευτικών προσφορών επεκτάθηκε μέχρι και τα μέσα Μαΐου αντί για τις 30 Απριλίου που ήταν η αρχική καταληκτική ημερομηνία για υποβολή δεσμευτικών προσφορών.
 
Φαίνεται πως οι εποπτικές αρχές έμειναν ικανοποιημένες από το γεγονός ότι υπάρχει πραγματικό επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΣΚΤ και αποφάσισαν να παρατείνουν το διαθέσιμο χρονικό διάστημα ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς την πίεση του χρόνου.
 
Υπενθυμίζεται πως την συγκεκριμένη παράταση φαίνεται να ζήτησαν και κάποιοι εκ των ενδιαφερόμενων επενδυτών ώστε να μπορέσουν να αξιολογήσουν καλύτερα τα δεδομένα που έχουν στην κατοχή του προτού υποβάλουν δεσμευτικές προτάσεις.
 

Δειτε Επισης

Α. Παπακωνσταντίνου: Η αποκατάσταση των κουρεμένων, η οροφή στις αποζημιώσεις και πού διαφωνεί ο ΣΥΚΑΛΑ
Πανέττα (ΕΚΤ): Περαιτέρω μειώσεις στα επιτόκια εάν η αδύναμη ανάπτυξη επηρεάσει τις τιμές
Μείωση καταθετικών επιτοκίων για νοικοκυριά/επιχειρήσεις, αύξηση στα στεγαστικά
Επιστρέφει και χαρίζει μοναδικές εμπειρίες κάθε μήνα το Alpha Spend & Win της Alpha Bank Κύπρου
Ανασκόπηση προόδου της πορείας εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής για τον Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό
Goldman Sachs: Γιατί «ψηφίζει» τις ελληνικές τράπεζες και αυξάνει τις τιμές στόχους
Κορυφαίος μέτοχος στην Commerzbank η UniCredit-Ανέβασε στο 20% τη συμμετοχική της στο μετοχικό κεφάλαιο
Γιάννης Στουρνάρας: Να διατηρηθεί η ανεξαρτησία των κεντρικών τραπεζών
Μειώθηκαν για καταναλωτικά, αυξήθηκαν για δάνεια αγορά κατοικίας-Πώς κινήθηκαν τα επιτόκια τον Μάιο
Η Τράπεζα Κύπρου αναθεωρεί τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» της