Powered by

Η Πάφος στην έκθεση «Ταξίδι» στη Λευκωσία

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου για την προβολή της επαρχίας ως τουριστικό προορισμό με σκοπό την προσέλκυση και ντόπιων επισκεπτών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, ο Φορέας Τουρισμού Πάφου λαμβάνει μέρος στην Τουριστική έκθεση Κύπρου «ΤΑΞΙΔΙ». 

Η έκθεση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Κρατικής Έκθεσης στην Λευκωσία και διαρκεί τρεις μέρες,  από την Παρασκευή 20 Απριλίου  μέχρι και την Κυριακή 22 Απριλίου 2018.

Ο Φορέας Τουρισμού Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση,  καλεί όλους τους κατοίκους Κύπρου να παραθερίσουν φέτος εντός του νησιού και όλους όσοι ενδιαφέρονται για διακοπές στην Πάφο να επισκεφθούν το περίπτερο της Πάφου για να προμηθευτούν πληροφοριακό υλικό, ελκυστικές τιμές/πακέτα από διάφορα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Πάφου.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται  στις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η Επαρχία Πάφου αφού, όπως αναφέρεται, η Πάφος προσφέρει πεντακάθαρες παραλίες, πανέμορφη φύση , πλούσια πολιτιστική κληρονομιά,  εξαιρετικής ποιότητας διαμονή και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και εμπειριών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εκτός easyHotel ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου-Νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς με μοναδικό μέτοχο την Tristan Capital Partners
Ένα «διαμάντι» στον Κόλπο των Κοραλλίων: Ο απόλυτος προορισμός για ηρεμία, χαλάρωση και μικρές στιγμές πολυτέλειας
Το Jamie Oliver Kitchen Λεμεσού παρουσιάζει: Ένα ξεχωριστό Wine Tasting με Santa Margherita
Στην Prodea Investments σχεδόν το 100% της MHV-Απέκτησε ποσοστό 20% από την Flowpulse έναντι €92,3 εκατ.
Aegean: Με θετικό πρόσημο και το 2025-Υψηλή ζήτηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό
Πετούν τα έσοδα από τον τουρισμό...Αύξηση 35% και στα €148,9 εκατομμύρια το πρώτο δίμηνο
SKY express: Δυναμικό ξεκίνημα για το 2025-Συνεχίζει να κερδίζει έδαφος εντός κι εκτός συνόρων
Το Azia Resort & Spa συνεργάζεται με τον διάσημο σεφ Simon Hulstone
Ταξίδια: Οι δέκα ανερχόμενοι προορισμοί για το 2025-Ανάμεσά τους ένα ελληνικό νησί(vid)
Χ. Παπαχαραλάμπους: Πώς η Κύπρος θα μετατραπεί σε ολόχρονο προορισμό και ο στόχος για τουρισμό από ΗΠΑ και Ινδία