Ταβέρνα στο «Ρόδον»

Πλάνα για δημιουργία ταβέρνας, η οποία θα προσφέρει παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα, κάνει η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου “Ρόδον” στον Αγρό. 
 
Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, στο ισόγειο του ξενοδοχείου, προγραμματίζεται η δημιουργία ταβέρνας, στην οποία θα σερβίρονται κυπριακά πιάτα στη γάστρα, ενώ θα αξιοποιηθούν και τα αλαντικά, τα οποία έχουν παράδοση στον Αγρό.  Η ταβέρνα δεν θα ανοίξει στον ερχόμενο Ιούνιο, μαζί με το ξενοδοχείο, αλλά σε κατοπινό στάδιο. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο έχει προχωρήσει στην πρόσληψη του Executive chef , Κώστα Μιχαηλίδη. Ο κ. Μιχαηλίδης, ο οποίος είναι και ο επαρχιακός Λεμεσού του Cyprus Chefs Association, διαθέτει 28ετή πείρα, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό στον τομέα της γαστρονομίας. 
 

Δειτε Επισης