Ταβέρνα στο «Ρόδον»

Πλάνα για δημιουργία ταβέρνας, η οποία θα προσφέρει παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα, κάνει η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου “Ρόδον” στον Αγρό. 
 
Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, στο ισόγειο του ξενοδοχείου, προγραμματίζεται η δημιουργία ταβέρνας, στην οποία θα σερβίρονται κυπριακά πιάτα στη γάστρα, ενώ θα αξιοποιηθούν και τα αλαντικά, τα οποία έχουν παράδοση στον Αγρό.  Η ταβέρνα δεν θα ανοίξει στον ερχόμενο Ιούνιο, μαζί με το ξενοδοχείο, αλλά σε κατοπινό στάδιο. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο έχει προχωρήσει στην πρόσληψη του Executive chef , Κώστα Μιχαηλίδη. Ο κ. Μιχαηλίδης, ο οποίος είναι και ο επαρχιακός Λεμεσού του Cyprus Chefs Association, διαθέτει 28ετή πείρα, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό στον τομέα της γαστρονομίας. 
 

Δειτε Επισης

Η μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που προσέφερε η Cyfield σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η διαφωνία Αβέρωφ με τον τερματισμό των συμβάσεων και τα «κάποια σφάλματα κατά την διάρκεια των προσφορών»
«Πιο σκληρή διαπραγμάτευση από ό,τι στην εξαγορά ΑΒ Μαρινόπουλος σε όλη την Ελλάδα»
Βολές Κωνσταντίνου Πετρίδη… Οι «μανδαρίνοι» του Χριστόφια και η «πολιτική» μετακίνηση Γιώργου Παντελή
Τι ισχυρίζεται ο Κυριάκος Χατζηγιάννης για την μετακίνηση του Γιώργου Παντελή από το Υπ. Οικονομικών
Χορηγικό «τρίποντο» για ΠΑΟ και η ECOMMBX στο glass floor του ανακαινισμένου ΟΑΚΑ
Αιφνιδίασαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης για τον μηδενικό ΦΠΑ Χριστοδουλίδης και Μάκης
Σαφείς και πειστικές οι απαντήσεις Πέτρου Χριστοδούλου σε «ανησυχίες» μετόχων
Τριάντα τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ΟΕΒ συμπληρώνει ο Μ. Αντωνίου-Το… χθες και το σήμερα
Γιατί η Βουλή δεν ασκεί τον έλεγχό της και στον ΑΔΜΗΕ για την ηλεκτρική διασύνδεση;