Ταβέρνα στο «Ρόδον»

Πλάνα για δημιουργία ταβέρνας, η οποία θα προσφέρει παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα, κάνει η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου “Ρόδον” στον Αγρό. 
 
Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, στο ισόγειο του ξενοδοχείου, προγραμματίζεται η δημιουργία ταβέρνας, στην οποία θα σερβίρονται κυπριακά πιάτα στη γάστρα, ενώ θα αξιοποιηθούν και τα αλαντικά, τα οποία έχουν παράδοση στον Αγρό.  Η ταβέρνα δεν θα ανοίξει στον ερχόμενο Ιούνιο, μαζί με το ξενοδοχείο, αλλά σε κατοπινό στάδιο. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο έχει προχωρήσει στην πρόσληψη του Executive chef , Κώστα Μιχαηλίδη. Ο κ. Μιχαηλίδης, ο οποίος είναι και ο επαρχιακός Λεμεσού του Cyprus Chefs Association, διαθέτει 28ετή πείρα, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό στον τομέα της γαστρονομίας. 
 

Δειτε Επισης

ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας
Τα βαρυσήμαντα μηνύματα στην τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Η έξυπνη και γεμάτη νόημα ανάρτηση της Ελληνικής για την Γιορτή της Μητέρας-«Αν η μαμά ήταν κάρτα…»
Μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις από συντεχνίες και προς θερμό καλοκαίρι στα εργασιακά με καυτή πατάτα την ΑΤΑ
Τρικούβερτος καβγάς Κουμή-Καρούσου στα social media…Η κόντρα και η αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους
Παζαράκι PwC Foundation με πολλαπλασιαστικό όφελος
Η καθηλωτική εμπειρία του Μιχάλη Αντωνίου που δεν περιγράφεται με λόγια (pics)
«Ο επαγγελματικός καθαρισμός στα καλύτερά του» και τα εύσημα από Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη
Σε δείπνο με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελεχών της διοίκησης της Eurobank ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Ελληνική-Eurobank: Ποιο θα είναι το… σπίτι της ενοποιημένης τράπεζας;