powered by

Ιστορίες που εμπνέουν: Μηνύματα ενδυνάμωσης στους μαθητές Πάφου

Με στόχο να εμπνεύσει τους μαθητές, αλλά και τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αττικόν» στην Πάφο, η εναλλακτική εκδήλωση «Ιστορίες που Εμπνέουν».

Στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσαν ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και το Επαρχιακό Γραφείο Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έξι καταξιωμένες προσωπικότητες μοιράστηκαν με τους μαθητές Λυκείων της πόλης και επαρχίας Πάφου, τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν, στην προσπάθειά τους να επιτύχουν τα όνειρα και τους στόχους τους. Επιπρόσθετα, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις και να έχουν μία ανοιχτή συζήτηση με τους προσκεκλημένους, με συντονιστή τον Stand-up Comedian Λούη Πατσαλίδη.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο συνθέτης/μαέστρος, Άρης Αντωνιάδης, η πρέσβειρα οδικής ασφάλειας, Ραφαέλα Μιλτιάδους, η Deputy Marketing Manager της KEAN, Μαρία Οδυσσέως, η Κοινωνική Επιχειρηματίας και Ειδική για τα θέματα Φύλου, Παναγιώτα Πολυκάρπου και ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Capacitor Partners, Μιχάλης Τυρίμος.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022, αποτέλεσε ένα ακόμα εργαλείο ενδυνάμωσης και στήριξης της νέας γενιάς, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να κατανοήσουν τη σημασίας της επιμονής και της υπομονής, με στόχο να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Δειτε Επισης

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Η νομική επιστήμη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Από τα δεδομένα στην απόφαση: Η εξέλιξη της επιχειρηματικής νοημοσύνης
Baker Tilly South East Europe: Βασικός πυλώνας της ανθρωποκεντρικής μας προσέγγισης τα People Analytics
Έναρξη εγγραφών για το Executive Education Programme του University of Cambridge σε συνεργασία με το CIM
Make the most of your mind: Η Innovation Leo Burnett εμβαθύνει στη στρατηγική με workshop από τον Mark Pollard
Δημήτρης Σπαρσής: Το ενδιαφέρον, το στοίχημα και ο διττός στόχος του brain gain-Εγχείρημα με καθολική επικέντρωση
Freedom Holding Corp.: Αύξηση εσόδων 23% για το 2025 με οδηγό τις χρηματιστηριακές και ασφαλιστικές υπηρεσίες
Shri Manish: To μνημόνιο συνεργασίας Eurobank με ICC, το MoU του NSE IX με ΧΑΚ και η έδρα ινδικών σπουδών ICCR στο Παν. Λευκωσίας
Η Lidl στο UEFA Women’s EURO 2025-«Μην σταματάς ποτέ να εξελίσσεσαι»
Τελετή βράβευσης προγράμματος «Οικολογικά σχολεία» 2025 στο κτήριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας