Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Prospectacy πιστοποιείται σαν Great Place to Work®

Ο τομέας υπηρεσιών συνεχίζει να ‘’επεκτείνει’’ την παρουσία του στην κοινότητα του Great Place to Work®. Η Prospectacy, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work®, με τα αποτελέσματα της έρευνας προσωπικού Trust Index© να επιβεβαιώνουν το ψηλό επίπεδο της εργασιακής κουλτούρας της εταιρείας.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work®, Κυριάκος Ιακωβίδης ανάφερε χαρακτηριστικά: «Συγχαίρουμε την επιτυχία της ομάδας της Prospectacy και τους καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Great Place to Work®. Οι υπηρεσίες αποτελούν στρατηγικό τομέα ανάπτυξης για τον τόπο μας. Η εδραίωση θετικού εργασιακού περιβάλλοντος εταιρειών του τομέα αυτού, συνεισφέρουν στο να αποκτήσει ο τόπος μας ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prospectacy, Βασίλης Ζερταλής, δηλώσε από την πλευρά του: «Η Prospectacy είναι ιδιαίτερα υπερήφανη και γιορτάζει αυτή τη σημαντική διάκριση. Πρωτίστως είμαστε ευγνώμονες σε όλα τα μέλη του προσωπικού μας, γιατί συνέβαλαν καθοριστικά στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Οι άνθρωποί μας ήταν και θα είναι πάντοτε το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας.

Η Prospectacy είναι μια μικρή αλλά ευέλικτη εταιρεία, η οποία διακρίνεται για την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων της, αλλά και την ικανότητά τους να επικοινωνήσουν σε μια σειρά από γλώσσες όπως Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Λετονικά, Ρουμανικά και Αρμενικά. Το πολυπολιτισμικό εργατικό δυναμικό της Εταιρείας μας, μας επιτρέπει να μεγιστοποιούμε τις δυνατότητες επίλυσης προβλημάτων και ευνοεί την ανάπτυξη κριτικής σκέψης, διασφαλίζοντας ότι δίνεται η καλύτερη δυνατή λύση σε κάθε πρόβλημα.

Με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους εργαζόμενους στην Prospectacy και ιδιαίτερα τον Operations Manager, Sergey Babayan, για τη σημαντική τους συμβολή στην ανάδειξη της εταιρείας ως Great Place to Work®»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Prospectacy είναι εξειδικευμένη εταιρεία με έδρα την Κύπρο, που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και άτομα από το εξωτερικό, για θέματα που άπτονται της ατομικής και εταιρικής φορολογίας, της μεταφοράς εταιρικής έδρας, της διαχείρισης ακινήτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων και εταιρικών ζητημάτων. Είτε σκέφτεται κάποιος να επενδύσει είτε αναζητά συμβουλές για το πώς να οργανώσει και να διαχειριστεί το χαρτοφυλάκιο του, η ομάδα επαγγελματιών της Prospectacy είναι σε θέση να τον καθοδηγήσει, με στόχο να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Δειτε Επισης

Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)
Volcano Stores: Παρουσίασαν τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2023