Powered by

ΕΒΕ: Πάνε καλά οι κρατήσεις στην Πάφο για το 2018

Εξαιρετικά καλές είναι οι κρατήσεις στον ξενοδοχειακό τομέα το 2018 , σύμφωνα με πληροφόρηση που έχει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου είπε στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη περίπτωση όπου 35μελής αποστολή που θα επισκέπτονταν την Πάφο από τα Επιμελητήρια Φλώρινας, Κοζάνης λόγω υψηλών πληροτήτων δεν κατέστη δυνατόν να βρουν κλίνες σε ξενοδοχειακά καταλύματα της Πάφου με αποτέλεσμα η επίσκεψη τους να αναβληθεί περί τα τέλη του Απριλίου ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν διαμονή.

“Η πληροφόρηση την οποία έχουμε” συνέχισε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου,” είναι ότι οι κρατήσεις για το καλοκαίρι είναι αρκετά καλές και η σαιζόν προεκτείνεται και για την φθινοπωρινή περίοδο “οπότε συμπλήρωσε, “ αναμένεται να έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από ότι το 2017”.

Ο κ. Δημητριάδης σημείωσε πως η τουριστική βιομηχανία παραμένει ένας εκ των δύο βασικότερων και σημαντικότερων τομέων οικονομικής δραστηριότητας της Επαρχίας Πάφου προσθέτοντας πως κάθε χρόνο προσελκύει τουριστικές αφίξεις με κύριες αγορές την Αγγλική, Ρωσική, Γερμανική, Ολλανδική , το Ισραήλ και με καλή προοπτική ως προς τις Σκανδιναβικές χώρες και τις ανερχόμενες αγορές της Κεντρικής Ευρώπης όπως της Πολωνίας, Ιταλίας, Γαλλίας , Αυστρίας, Λουξεμβούργου, Βελγίου και Αραβικών χωρών κ.α.

Εξέφρασε ωστόσο την ελπίδα να μην συμβεί οτιδήποτε που να επηρεάσει τον τουρισμό μας.
 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τράπεζα Κύπρου: Οι ηχηρές προσθήκες στο Δ.Σ. και η επικύρωση του μερίσματος €0,48 ανά μετοχή
Η εξαγορά της Δωδώνης από τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία και τα νέα δεδομένα που φέρνει στην κυπριακή αγορά
Ταξίδια: Οι δέκα ανερχόμενοι προορισμοί για το 2025-Ανάμεσά τους ένα ελληνικό νησί(vid)
IN Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για να κλείσει η «κάλπη»-Ολοκληρώνεται την Τετάρτη η ψηφοφορία
Η πολυαναμενόμενη άφιξη στο Mall of Cyprus-Η Kiabi ανοίγει μεγάλο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο
Στ. Δημητρίου: Πολυεπίπεδα τα οφέλη από την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν-Ισχυρός μοχλός ανάπτυξης
Κυριάκος Κακουρής: Συζητήσεις με ΑΗΚ για δάνειο προς αναβάθμιση του δικτύου της-Η θέση ΕΤΕπ για GSI και τερματικό
ΑΤΑ, κατώτατος, συμβάσεις και απεργίες-Τα καυτά εργασιακά θέματα της χρονιάς που πέρασε και ο κομβικός ρόλος της ΟΕΒ
Χ. Παπαχαραλάμπους: Πώς η Κύπρος θα μετατραπεί σε ολόχρονο προορισμό και ο στόχος για τουρισμό από ΗΠΑ και Ινδία
Scope Ratings: Σταθερές προοπτικές για κυπριακή οικονομία-Ευάλωτη στην κλιμάκωση παγκόσμιων εμπορικών εντάσεων