Εταιρικές δραστηριότητες για Team Building από την GreenCyprusCom

Αφοσιωμένη στην αναδάσωση της Κύπρου, η ΜΚΟ GreenCyprusCom προσφέρει εταιρικά πακέτα που περιλαμβάνουν δραστηριότητες για Team Building, κάτω από την ομπρέλα της πρωτοβουλίας «Χάρισε Ζωή σε ένα Δέντρο», καλώντας επιχειρήσεις και οργανώσεις να συμβάλουν ενεργά στο πράσινο κίνημα. Ως μέρος των εταιρικών πακέτων, η Οργάνωση αναλαμβάνει τη διοργάνωση δεντροφυτεύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της κάθε εταιρίας την ημερομηνία που επιθυμεί (αρκεί να το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες). Οι δεντροφυτεύσεις πραγματοποιούνται πάντοτε υπό την επίβλεψη των εμπειρογνωμόνων του Τμήματος Δασών.
 
Η δεντροφύτευση αποτελεί μια δραστηριότητα ιδανική για Team Building, καθώς ενθαρρύνει τη συνεργασία μεταξύ των μελών μιας ομάδας, ενώ τους προσφέρει και ένα προσωπικό αίσθημα ικανοποίησης για το ότι συνεισφέρουν σε ένα μεγαλύτερο σκοπό. Τα πακέτα που παρέχονται ξεκινούν από 25-50 δέντρα, καλύπτοντας περίπου 30 άτομα και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεταφορές, πιστοποιητικά, πινακίδες και βέβαια το πότισμα και τη φροντίδα των νεαρών δέντρων κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών κρίσιμων χρόνων της ζωής τους. Κατόπιν αιτήματος, η οργάνωση μπορεί να παρέχει φωτογράφο, κινηματογραφιστή, παρουσιαστή και μουσική, καθώς και ποτά και σνακ.
 
Χαράζοντας την πορεία προς ένα πιο πράσινο μέλλον για την Κύπρο, η οργάνωση, που ξεκίνησε την εκστρατεία αναδάσωσης την άνοιξη του 2017, έχει μέχρι σήμερα συντονίσει τη φύτευση άνω των 1900 δέντρων κατά μήκος της ακτής της Πάφου, με τη βοήθεια των ευαισθητοποιημένων υποστηρικτών της.
 
Ως μη κερδοσκοπική οργάνωση, η GreenCyprusCom βασίζεται στη στήριξη όσων θέλουν να συμβάλουν ενεργά στην περιβαλλοντική ανάπτυξη και το βιώσιμο μέλλον του τόπου. Μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο της οργάνωσης υιοθετώντας ένα ή και περισσότερα δέντρα οι ίδιοι, ή μέσω της εταιρείας ή του οργανισμού σας. Το κόστος υιοθεσίας ενός δέντρου είναι μόνο 25 ευρώ και καλύπτει όλα τα έξοδα για τη δημιουργία του λάκκου φύτευσης υπό την επίβλεψη του Τμήματος Δασών, την περιποίηση και το πότισμα του δέντρου κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών κρίσιμων χρόνων της ζωής του.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.greencyprus.com.

Δειτε Επισης

Η Kawacom’s Κύπρου πραγματοποιεί την ευχή και το όνειρο ενός παιδιού να παρακολουθήσει τη Formula 1 στη Βουδαπέστη
Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία
Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»
ENAVSMA...για μια ξεχωριστή βραδιά Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia
Η RSM Cyprus στέλνει μηνύματα ελπίδας στο συμβολικό ταξίδι μεταφοράς της «Βαλίτσας της Χριστοδούλας»