20 χρόνια γιορτάζει το Anassa
18:35 - 22 Μαρτίου 2018

Τα εικοστά του γενέθλια γιόρτασε το ξενοδοχείο Anassa, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, στο εμβληματικό κτίριο Maison Assouline, που ανήκει στον ομώνυμο εκδοτικό οίκο, γνωστό για τις πολυτελείς εκδόσεις βιβλίων για τη γαστρονομία, τα ταξίδια και τον κόσμο της μόδας.
Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν μερικοί από τους πιο τακτικούς πελάτες του Anassa, γνωστοί δημοσιογράφοι με εξειδίκευση σε θέματα τουρισμού και lifestyle, δημοφιλείς bloggers και influencers, καθώς και βασικοί συνεργάτες του ομίλου Thanos Hotels and Resorts από τον τομέα του εμπορίου και της τουριστικής βιομηχανίας.
Για τους σκοπούς της εκδήλωσης ταξίδεψαν στην καρδιά του Λονδίνου η ορχήστρα του Anassa καθώς και η ομάδα του προσωπικού που στελεχώνει τα μπαρ του ξενοδοχείου. Η ατμόσφαιρα ήταν αυθεντική μεσογειακή, με γεύσεις που ξεχώριζαν για την πρωτοτυπία τους. Το ειδικό εορταστικό μενού, δημιουργία του διακεκριμένου executive chef του Anassa, David Goodridge, σε συνδυασμό με τα απολαυστικά κοκτέιλ με σπιτικό κυπριακό τριαντάφυλλο, ένα ξεχωριστό μείγμα τζιν και τα ντόπια βότανα που μεταφέρθηκαν από την Κύπρο ειδικά για την εκδήλωση, προσέφεραν στους προσκεκλημένους μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.
Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν μερικοί από τους πιο τακτικούς πελάτες του Anassa, γνωστοί δημοσιογράφοι με εξειδίκευση σε θέματα τουρισμού και lifestyle, δημοφιλείς bloggers και influencers, καθώς και βασικοί συνεργάτες του ομίλου Thanos Hotels and Resorts από τον τομέα του εμπορίου και της τουριστικής βιομηχανίας.
Για τους σκοπούς της εκδήλωσης ταξίδεψαν στην καρδιά του Λονδίνου η ορχήστρα του Anassa καθώς και η ομάδα του προσωπικού που στελεχώνει τα μπαρ του ξενοδοχείου. Η ατμόσφαιρα ήταν αυθεντική μεσογειακή, με γεύσεις που ξεχώριζαν για την πρωτοτυπία τους. Το ειδικό εορταστικό μενού, δημιουργία του διακεκριμένου executive chef του Anassa, David Goodridge, σε συνδυασμό με τα απολαυστικά κοκτέιλ με σπιτικό κυπριακό τριαντάφυλλο, ένα ξεχωριστό μείγμα τζιν και τα ντόπια βότανα που μεταφέρθηκαν από την Κύπρο ειδικά για την εκδήλωση, προσέφεραν στους προσκεκλημένους μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.