Ζορπάς: Δεύτερο κατάστημα στην Αμερική

Το Κυπριακό success story συνεχίζεται με δεύτερο κατάστημα για τον Όμιλο Ζορπάς στην Αμερική. Η εμπιστοσύνη του αμερικάνικου κοινού έδωσε το εισιτήριο για το δεύτερο The French Wοrkshop, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το Σάββατο 17/3 στην περιοχή Garden City του Long Island. 

Όπως και στο πρώτο κατάστημα, η συνταγή διατηρεί όλα τα επιτυχημένα στοιχεία που αγάπησαν οι καταναλωτές της Αμερικής. Γαλλική φινέτσα, κορυφαίες γευστικές προτάσεις, ζεστό περιβάλλον και άρτια εξυπηρέτηση. Από την πληθώρα γεύσεων ξεχωρίζουν τα γλυκά που είναι βασισμένα στις συνταγές των Pralina Confectioneries αλλά και τα ψωμιά παραδοσιακού τύπoυ (artisan) από αυθεντικές γαλλικές συνταγές.

Επίσης, διατίθεται φρεσκοαλεσμένος καφέ ανώτερης ποιότητας, φτιαγμένος αποκλειστικά για το The French Workshop. Το στοιχείο όμως που κάνει το The French Workshop ξεχωριστό δεν είναι άλλο από την κυπριακή παράδοση, την οποία γεύονται οι επισκέπτες μέσα από τα φρεσκοφουρνιστά κυπριακά αρτοποιήματα που προσφέρονται όπως η ελιωτή, η χαλλουμωτή και η ταχινόπιτα.


Το δεύτερο The French Workshop αποτελεί μόνο την αρχή στη συνεργασία των οικογενειών Ζορπάς και Παντελάτου για επέκταση στην αμερικάνικη αγορά.

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Κομβικής σημασίας για τον κυπριακό τουρισμό το 2025-Το κλειδί για συνέχιση της εξελικτικής του πορείας
Κέντρο Φροντίδας και κατοικιών για ΑμεΑ συνολικού προϋπολογισμού μέχρι €2 εκατ. από τον όμιλο Eurobank
Θ. Μιχαηλίδης: Ανάγκη για ανοίγματα και σε άλλες δυνητικές αγορές...Μπορεί να γίνει αντίστοιχη με του Η.Β. η γερμανική
Υπευθυνότητα και συμμόρφωση: Ο ρόλος των καταστημάτων διαρκούς εξυπηρέτησης στην προστασία των ανήλικων καταναλωτών
Πέντε συγκεκριμένες εισηγήσεις από ΣΕΜΗΟ για ουσιαστική και αποτελεσματική μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση
Το νέο κατάστημα Starbucks στην Σταυρού άνοιξε τις πόρτες του-Έμφαση στην αισθητική και στη συνολική εμπειρία (photos)
Ένα «e-kalathi» στη μέγγενη της αγοράς που απογοήτευσε λιανέμπορους και καταναλωτές
Σώτος Τρικωμίτης: Μπάχαλο με τις χορηγίες για την ηλεκτροκίνηση, εξαντλήθηκαν σε μερικά δευτερόλεπτα
Το μεγαλύτερο deal της REMU, ο στόχος που ξεπέρασε και η επένδυση μαμούθ που ετοιμάζει η Columbia στο Secret Valley
Περισσότερα από 80 έργα κόστους άνω του €1 δις για την πόλη και επαρχία Λευκωσίας-Οι ανακοινώσεις Χριστοδουλίδη