Powered by

TUS Airways: Απευθείας πτήσεις από Λάρνακα για Θεσσαλονίκη

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways: "Τhe Ultimate Schedule” συνεχίζει την επέκταση των δρομολογίων της προσφέροντας απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα στη Θεσσαλονίκη. 

Οι Κύπριοι ταξιδιώτες θα μπορούν πλέον να επισκεφθούν την ελληνική συμπρωτεύουσα, την ιστορική και πανέμορφη Θεσσαλονίκη απολαμβάνοντας την εξαιρετική εμπειρία ταξιδιού που η Tus προσφέρει, με βολικές ώρες πτήσεων, απόλυτη άνεση και ποιοτική εξυπηρέτηση.  

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει από την 25η Μαρτίου και η TUS θα διενεργεί πτήσεις τέσσερις φορές την εβδομάδα: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. Οι πτήσεις της Tus θα αναχωρούν τη Δευτέρα στις 07:50 από τη Λάρνακα και στις 10:50 από τη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη στις 17:00μμ από τη Λάρνακα και στις 20:00 από τη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή στις 16:50 από τη Λάρνακα και στις 21:50 από τη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο στις 08:00 από τη Λάρνακα και στις 13:30 από τη Θεσσαλονίκη.  Με το εισιτήριο τους, οι επιβάτες δικαιούνται μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ρόφημα. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα και μπορεί να γίνει κράτηση είτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.tusairways.com) είτε μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα.

Η TUS Airways έχει μόλις πρόσφατα ανακοινώσει την έναρξη, το Δεκέμβριο του 2017, απευθείας πτήσεων από τη Λάρνακα προς τη Ρώμη και την Αθήνα, ενώ  στις 16 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει να πετά προς την πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα, και στα τέλη Μαρτίου  στην Αλεξανδρούπολη.

Οι πτήσεις της εταιρείας στους εν λόγω προορισμούς θα εκτελούνται από τα δύο Fokker jets  που μόλις πρόσφατα έχουν προστεθεί στον στόλο της TUS, ο οποίος ήδη περιλαμβάνει δύο Fokker 100 και δύο Fokker 70. Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Η κεντρική βάση της TUS Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα σχέδια της είναι να προσφέρει πτήσεις σε 16 προορισμούς εντός του 2018.

Δειτε Επισης

Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ
Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της
Αύξηση πέραν του 30% για τα έσοδα από τον τουρισμό το πρώτο τετράμηνο-Ανήλθαν στα €582,5 εκ.