Η Skroutz μετά τη εξαγορά των 10 εκατ. ευρώ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Skroutz Α.Ε., μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας απόκτησης του ποσοστού συμμετοχής 50% που κατείχε η DIONIC, έναντι συνολικού τιμήματος 10.001.000 ευρώ.

Για την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης, η ιδρυτική ομάδα του Skroutz.gr, ήτοι οι Γιώργος Χατζηγεωργίου, Βασίλης Δήμος και Γιώργος Αυγουστίδης, προχώρησαν σε συνεργασία με το fund συμμετοχών Southbridge Europe Mezzanine.

Σε κοινή τους δήλωση ανέφεραν τα εξής: «Από την ίδρυση της εταιρείας, το όραμά μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούμε τις online αγορές μας, και το Skroutz να μεγαλώσει με τις ίδιες αρχές που είχαμε από την πρώτη ημέρα. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών, ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να αγοράζουν γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια από οποιαδήποτε συσκευή. Αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας που ιδρύσαμε, είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε πολλές από τις υπηρεσίες που χτίσαμε μεθοδικά τα τελευταία χρόνια και να πορευτούμε στο μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά, παρέχοντας προστιθέμενη αξία στους Έλληνες καταναλωτές».

H Skroutz Α.Ε. απασχολεί πλέον 170 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό, με την ιστοσελίδα website www.alve.com στην τουρκική αγορά από το 2013, ενώ έχει παρουσία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το www.scrooge.co.uk από το 2015.

 
ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

Δειτε Επισης

Wood: Ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας 2,8% φέτος και 3% το 2025
Γιάννης Στουρνάρας: Υγιείς οι ελληνικές τράπεζες-Απαιτείται σωστή δημοσιονομική πολιτική
Στο 1,49% του ΑΕΠ οι δαπάνες για έρευνα και ανάπτυξη στην Ελλάδα
Κομισιόν: Πράσινο φως στην αναθεώρηση του ελληνικού σχεδίου ανάκαμψης
Ανεβάζει τον πήχη για την ελληνική ανάπτυξη η DBRS-Στο 1,6% το 2024
Αναβάθμιση Alpha Bank από Moody's-Σε καθεστώς επενδυτικής βαθμίδας μετά από 14 χρόνια
Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο: «Βλέπει» ανάπτυξη, αλλά συστήνει δημοσιονομική επαγρύπνηση
Τα 4+1 σενάρια και τα ρίσκα για το ελληνικό χρέος-Εκθεση της Κομισιόν
Στις αγορές και η Ελλάδα με επανέκδοση δεκαετούς ομολόγου-Ο στόχος
Έγκριση αιτήματος Ελλάδας από Κομισιόν για 2,3 δισ. ευρώ σε δάνεια-Τι καλύπτει το αίτημα πληρωμής