Powered by

ARIS: Ο πλανήτης των startups ανέτειλε στη Λεμεσό

Για την ομάδα του InBusinessNews TV η 1η Φεβρουαρίου ήταν άλλη μια εργάσιμη ημέρα. Για την ομάδα του ARIS, όμως, ήταν επίσημα η πρώτη ημέρα λειτουργίας μιας επαναστατικής πρωτοβουλίας, που γεννήθηκε από τα σπλάχνα της Τράπεζας Κύπρου και της Deloitte.

Είτε το πεις εκκολαπτήριο νεοφυών επιχειρήσεων είτε το αποκαλέσεις επιταχυντή, ο ARIS για τη διευθύντριά του Μόνικα Ιωαννίδου-Πολεμίτου και τα κορίτσια της είναι απλά… A Really Inspiring Space, που φιλοδοξεί να καλύψει ένα κενό το οποίο υπήρχε μέχρι και σήμερα στη startup κοινότητα της Λεμεσού, αλλά και ολόκληρης της Κύπρου.

Με αφορμή την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του ARIS, το InBusinessNews τρύπωσε με την κάμερα στην καρδιά των εγκαταστάσεών του, συνομίλησε με τα στελέχη του, αλλά και με τους νέους επιχειρηματίες οι οποίοι εργάζονται ήδη επάνω σε φιλόδοξα projects και δημιούργησε ένα μικρό ντοκιμαντέρ, που θα πρέπει να παρακολουθήσει όλη η κυπριακή startup κοινότητα.

Καθίστε, λοιπόν, αναπαυτικά κι ετοιμαστείτε για μια… αλλιώτικη επίσκεψη στον ARIS!

Δειτε Επισης

Κοίτασμα φυσικού αερίου στον στόχο Πήγασος από την Exxon Mobil-Ανάβει το πράσινο φως για τα 125 εκατ. για GSI η ΡΑΕΚ
Πλοία-γίγαντες με πράσινη ενέργεια...Η νέα πορεία της ναυτιλίας
Χρηματιστήρια: Πώς οι συγχωνεύσεις και εξαγορές άλλαξαν τον χάρτη την τελευταία εικοσιπενταετία
Στο Λονδίνο για...προεκλογική η Χατζημανώλη-Προωθεί την υποψηφιότητα της Κύπρου για μέλος του Συμβουλίου του ΔΝΟ
Πόλος έλξης για διεθνείς φοιτητές η Λευκωσία-Οι παράγοντες που την καθιστούν δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό
Όταν ο ρόλος συναντά την προσωπικότητα
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Ουσιαστικό βήμα για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν-Ανοίγει ο δρόμος για λειτουργία του εθνικού VIS
Taste Cyprus 2025 by Mare Resorts: Η γευστική εμπειρία του καλοκαιριού συνεχίζεται-Δείτε πού και πότε
Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης