Petrolina: Εγκρίθηκε ο διορισμός Σαουρή

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Petrolina (Holdings) Public Ltd ενέκρινε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου τον διορισμό της Μαρίας Σαουρή ως νέο ανεξάρτητο μέλος στην ανεξάρτητη Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας. 

Η κα. Σαουρή έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πάτρας και είναι εγκεκριμένη λογιστής/ελεγκτής, πλήρες μέλος του Association of Chartered Certified Accountants του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς επίσης και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. Εργάστηκε για 3 χρόνια στην Alpha Bank και για 10 χρόνια στον ελεγκτικό οίκο PwC στο τμήμα ελέγχου. 

Από το 2016 είναι διευθυντικό στέλεχος στον ελεγκτικό οίκο MKS Audit and Consulting Ltd.

Σημειώνεται ότι η κα. Σαουρή δεν έχει οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση με την εταιρεία και δεν θα αποτελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Δειτε Επισης

Ανανεώνουμε το σαλόνι μας με καλοκαιρινές πινελιές
Δασμοί Τραμπ: Σε ισχύ η μειωμένη επιβάρυνση 10% για τα βρετανικά αυτοκίνητα-Διατηρείται το 25% για την Ιαπωνία
Ανέκαμψαν οι εγγραφές σαλούν αυτοκινήτων-Τα brands με τις περισσότερες σε καινούργια και μεταχειρισμένα
Πλησιάζουν το 50% οι ανακλήσεις για Takata-«Ανέβασαν ρυθμούς τους τελευταίους δύο μήνες οι αντιπροσωπείες»
Παραδοχή Αλέξη Βαφεάδη... Θα εξαντληθεί πολύ νωρίς το κονδύλι του νέου σχεδίου για την ηλεκτροκίνηση
Αυξημένο το εμπόριο αγροδιατροφικών προϊόντων στην Ε.Ε. το πρώτο τρίμηνο του 2025
Ικανοποίηση Κομισιόν για συμφωνία για απλουστευμένη εξωδικαστική επίλυση διαφορών για καταναλωτές
Μαρίνος Γιαλελή: Το οινοποιείο στον Κάθηκα, η σχέση με το κρασί και η νέα ετικέτα διά χειρός Νικόλα Λαδόμματου(pics)
Το μερίδιο αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ε.Ε. το πρώτο πεντάμηνο του έτους
Στο 1,6 εκατ. τον Μάιο τα αυγά εκκόλαψης πουλερικών για κρεατοπαραγωγή