Στο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» το ποσό της πιο «γλυκιάς συνταγής»

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ και με τη βοήθεια του καταναλωτικού κοινού, κατόρθωσαν και πάλι να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό κατά την περίοδο των γιορτών για το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Οι δύο εταιρείες πρόσφεραν €10.000 στον σύνδεσμο με σκοπό να συνεισφέρουν στην επίτευξη των στόχων του, οι οποίοι αφορούν τη βελτίωση της ζωής των παιδιών με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. 

Για κάθε συσκευασία αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ που αγόρασαν οι καταναλωτές από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τα γλυκά των Χριστουγέννων, τα 10 σεντ διατέθηκαν στον σύνδεσμο. Έτσι συγκεντρώθηκε το ποσό των €10.000, το οποίο παραδόθηκε στον πρόεδρο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», Γιώργο Πενηνταέξ.

Η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Ελίνα Θεοδότου και η Marketing Executive της εταιρείας ΜΙΤΣΙΔΗ, Στεφανία Μιτσίδη εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης και δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τα παιδιά με κάθε τρόπο.

Σχετικά με τη δράση του συνδέσμου, αλλά και με τη συμβολή των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, η κ. Θεοδότου ανέφερε: «Ο σύνδεσμος “Ένα Όνειρο Μια Ευχή” επιτελεί ένα σπουδαίο έργο. Η εκπλήρωση των ευχών των παιδιών με καρκίνο καθώς και η οικονομική και ψυχολογική στήριξη αυτών και των οικογενειών τους αποτελούν λαμπρό παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που αναλάβαμε ξανά, μαζί με την εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ, να φέρουμε εις πέρας μια τέτοια ενέργεια που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ζωής των παιδιών και την πίστη τους σε ένα καλύτερο μέλλον».

Η κ. Μιτσίδη τόνισε τη σημασία της συμμετοχής του κόσμου στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία λέγοντας: «Είναι απαραίτητη η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από θέματα που αφορούν κάτι τόσο σοβαρό, όπως είναι η υγεία των παιδιών. Χαιρόμαστε πολύ που για δεύτερη χρονιά αποδεικνύεται ότι η κυπριακή κοινωνία είναι παρούσα και αγκαλιάζει κάθε ενέργεια που βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ευχαρίστησε από καρδιάς τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και την εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ για την συνεισφορά τους στο έργο του συνδέσμου και εξέφρασε την ελπίδα ότι τα όνειρα των παιδιών με καρκίνο θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται. 
 

Δειτε Επισης

Ομαδική έκθεση «Metamorphosis» στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο
Ελληνική Τράπεζα και PwC Cyprus γιόρτασαν τη γυναίκα στη Διπλωματία στην αυλή του Hamam Omeye (pics)
Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου στο American Medical Center-Μάγεψε ασθενείς και προσωπικό(pics)
«Λύμπια Καλοκαίρι 2024» powered by Epic... Ένα Epic μουσικό καλοκαίρι ξεκινάει με υπέροχες συναυλίες
Le Sundeck Robuchon: Το εντυπωσιακό Grand Opening Summer Party
Μαγευτικές καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου στη Lidl Food Academy
Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού