Powered by

Amavi: Ένα ξενοδοχείο μόνο για ζευγάρια

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 αναμένεται να λειτουργήσει το Amavi, το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Kanika Hotels & Resorts στην Πάφο. Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ζευγάρια στην Κύπρο.

Εμπνευσμένο από το λατινικό «Veni, Vidi, Amavi» (ήρθα είδα, αγάπησα), το Amavi αποτελεί προορισμό για ζευγάρια, τα οποία εκτιμούν την ιδιωτικότητα, την ηρεμία και την οικειότητα.

Το νέο ξενοδοχείο της Kanika βρίσκεται σε μια παραλία με γαλάζια σημαία στην Πάφο, με μαγευτική θέα στη θάλασσα και ηλιοβασιλέματα από όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον τουριστικό πεζόδρομο της πόλης, το γραφικό λιμάνι και το μεσαιωνικό κάστρο.

Διαθέτει 155 δωμάτια και σουίτες, όλα με θέα στη θάλασσα, προσφέροντας μια επιλογή από πέντε ξεχωριστές κατηγορίες δωματίων για κάθε περίσταση, από μία απόδραση της τελευταίας στιγμής μέχρι ένα πολυαναμενόμενο μήνα του μέλιτος. Περιλαμβάνει επίσης δύο εξωτερικές πισίνες, ένα γυμναστήριο με κομψή εσωτερική πισίνα, ένα γήπεδο τένις και ένα σπα με αίθουσες με δίδυμα δωμάτια για μια παράλληλη εμπειρία σπα.

Tέσσερα εστιατόρια και τρία μπαρ βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών. Οι επιλογές για φαγητό κυμαίνονται από διεθνείς μπουφέδες έως θεματικά a la carte μενού που σερβίρονται σε εσωτερικούς χώρους, έξω από τη θάλασσα ή στο roof garden.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Kanika Hotels & Resorts, Σπύρος Καραολής ανέφερε: «Με το Amavi λανσάραμε το τελευταίο μας brand, ξενοδοχεία μόνο για ζευγάρια Made For Two ™. Με αυτό τον τρόπο ανταποκρινόμαστε στις τελευταίες τάσεις της αγοράς και τα όνειρα των ζευγαριών, διαφοροποιώντας ταυτόχρονα την Κύπρο ως προορισμό διακοπών».

Δειτε Επισης

Θ. Μιχαηλίδης: Χαμηλότερες του περσινού καλοκαιριού οι πληρότητες, αλλά αυτό μπορεί να ανατραπεί
Επαφές Κώστα Κουμή με αεροπορικές και τουριστικούς φορείς στο Ντουμπάι
Νέα μεικτή ανάπτυξη με διαμερίσματα και γραφεία αποκτά η Λεμεσός
CBN Young Dragon Awards: Έρχονται για να επιβραβεύσουν τους νεαρούς «δράκους» του επιχειρείν
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Η ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε., η οικονομική ασφάλεια και αυτά που πρέπει ν’ αλλάξουν
Οι μεγαλομέτοχοι 35+ εισηγμένων εταιρειών
Μαρία Παναγιώτου: Υπάρχει ενδιαφέρον για το e-κοφίνι, ξεπέρασαν τους 1200 οι συμμετέχοντες
Μειωμένη κατά περίπου 50% η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα
Το ταξίδι της μετεγκατάστασης και γιατί οι ξένες tech εταιρείες... ψηφίζουν Κύπρο-Η Palta και η Wargaming
Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής