Powered by

Amavi: Ένα ξενοδοχείο μόνο για ζευγάρια

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 αναμένεται να λειτουργήσει το Amavi, το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Kanika Hotels & Resorts στην Πάφο. Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ζευγάρια στην Κύπρο.

Εμπνευσμένο από το λατινικό «Veni, Vidi, Amavi» (ήρθα είδα, αγάπησα), το Amavi αποτελεί προορισμό για ζευγάρια, τα οποία εκτιμούν την ιδιωτικότητα, την ηρεμία και την οικειότητα.

Το νέο ξενοδοχείο της Kanika βρίσκεται σε μια παραλία με γαλάζια σημαία στην Πάφο, με μαγευτική θέα στη θάλασσα και ηλιοβασιλέματα από όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον τουριστικό πεζόδρομο της πόλης, το γραφικό λιμάνι και το μεσαιωνικό κάστρο.

Διαθέτει 155 δωμάτια και σουίτες, όλα με θέα στη θάλασσα, προσφέροντας μια επιλογή από πέντε ξεχωριστές κατηγορίες δωματίων για κάθε περίσταση, από μία απόδραση της τελευταίας στιγμής μέχρι ένα πολυαναμενόμενο μήνα του μέλιτος. Περιλαμβάνει επίσης δύο εξωτερικές πισίνες, ένα γυμναστήριο με κομψή εσωτερική πισίνα, ένα γήπεδο τένις και ένα σπα με αίθουσες με δίδυμα δωμάτια για μια παράλληλη εμπειρία σπα.

Tέσσερα εστιατόρια και τρία μπαρ βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών. Οι επιλογές για φαγητό κυμαίνονται από διεθνείς μπουφέδες έως θεματικά a la carte μενού που σερβίρονται σε εσωτερικούς χώρους, έξω από τη θάλασσα ή στο roof garden.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Kanika Hotels & Resorts, Σπύρος Καραολής ανέφερε: «Με το Amavi λανσάραμε το τελευταίο μας brand, ξενοδοχεία μόνο για ζευγάρια Made For Two ™. Με αυτό τον τρόπο ανταποκρινόμαστε στις τελευταίες τάσεις της αγοράς και τα όνειρα των ζευγαριών, διαφοροποιώντας ταυτόχρονα την Κύπρο ως προορισμό διακοπών».

Δειτε Επισης

Σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με συντεχνίες και ξενοδόχους ο Παναγιώτου-«Θα κλιμακωθεί η προσπάθεια»
Μ. Κεραυνός: Ευνοϊκή δημοσιονομική προοπτική, μειούμενο δημόσιο χρέος και ισχυρές οικονομικές προοπτικές
Απαντά με στοιχεία για ΕΟΑ ο Κωνσταντίνος Ιωάννου-Εξέδωσαν 2.131 πολεοδομικές και 2.302 οικοδομικές άδειες
Το καλύτερο ενιάμηνο όλων των εποχών στον τουρισμό-«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και ασιόδοξοι»
Cyprus Airways: Δυναμική είσοδος στον τομέα της αεροπορικής εκπαίδευσης με την «Cyprus Airways Flying Academy»
Για πρώτη φορά σε επίπεδο Α η κυπριακή οικονομία-Πού στηρίζει την αναβάθμιση σε Α- ο οίκος Scope Ratings
Μήνυμα ξενοδόχων σε συντεχνίες: Να τηρήσουν υπεύθυνη στάση και να σεβαστούν τον κώδικα βιομηχανικών σχέσεων
Ολοκληρώνεται το 2025 ο δρόμος Αστρομερίτη προς Ευρύχου-Ορίζοντας το 2026 για προσφορές της γ' φάσης
Δεκαπέντε πολιτογραφήσεις για απασχολούμενους σε εταιρείες υψηλής ειδίκευσης την τελευταία τριετία
Δύο οι μνηστήρες για τη διαχείριση του Αστεροσκοπείου Τροόδους-Οι προσφορές που υπέβαλαν