Meetings: Ο καθρέφτης της κουλτούρας μιας επιχείρησης

«Ο τρόπος που διεξάγονται οι συναντήσεις σε μια επιχείρηση, εκφράζει σε κάποιον βαθμό την κουλτούρα που επικρατεί μέσα στον οργανισμό», επισημαίνει ο Κυριάκος Ιακωβίδης, ειδικός σύμβουλος σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, στο σημερινό επεισόδιο των Leading Paradigms.

Όπως παρατηρεί ο κ. Ιακωβίδης, οι βασικότερες παθογένειες αυτών των συναντήσεων είναι ότι σπάνια ξεκινούν στην ώρα τους ή μπορεί ακόμα και να ακυρωθούν την τελευταία στιγμή, δεν συμμετέχουν ενεργά όλοι οι παρευρισκόμενοι, ενώ συνήθως δεν έχουν ξεκάθαρους στόχους και, άρα, δεν είναι παραγωγικές.

Παρακολουθήστε το σημερινό webcast και ανακαλύψτε τι προτείνει ο Κυριάκος Ιακωβίδης για τη θεραπεία όλων των παραπάνω συμπτωμάτων, στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Δειτε Επισης

Όταν ο ρόλος συναντά την προσωπικότητα
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Taste Cyprus 2025 by Mare Resorts: Η γευστική εμπειρία του καλοκαιριού συνεχίζεται-Δείτε πού και πότε
ΟΕΒ: Δυσανάλογο μέτρο με απρόβλεπτες συνέπειες για την αλυσίδα εφοδιασμού η απεργία μεταφορέων Α’
Εναρκτήρια εκδήλωση του Ερευνητικού Κέντρου Μνημοσύνη από την έδρα UNESCO του ΤΕΠΑΚ
Όλες οι λεπτομέρειες του νομοσχεδίου για τον έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων-«Σταθερό θεσμικό περιβάλλον»
Με πυξίδα τη βιωσιμότητα το ΙΝΓΚ πρωτοπορεί για τρίτη χρονιά-Διάκριση στα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία
Βιωματικό εργαστήριο για τη μεταγεννητική περίοδο στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Η ΟΜΟΝΟΙΑ πιστοποιήθηκε με το ISO 37001 κατά της δωροδοκίας της και διαφθοράς