powered by

Αντίστροφη μέτρηση για την 20ή διοργάνωση του Logicom Cyprus Marathon

Λίγες μέρες έμειναν για τη διεξαγωγή του Logicom Cyprus Marathon που φέτος γιορτάζει την επετειακή 20ή διοργάνωση του στην Πάφο. Η Logicom Public Ltd θα είναι για ακόμα μια φορά ο επίσημος μεγάλος χορηγός της μεγάλης αυτής αθλητικής διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018. 

Ο Logicom Cyprus Marathon είναι ο αρχαιότερος Μαραθώνιος στην ιστορία της Κύπρου. Φέτος, αναμένεται ότι θα υποδεχθεί πέραν των 2,500 δρομέων από 50 διαφορετικές χώρες και οι συμμετοχές στην εκδήλωση έχουν σχεδόν εξαντληθεί. 

Η διαδρομή του Μαραθωνίου αρχίζει από την πανέμορφη Πέτρα του Ρωμιού με τερματισμό στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεσή τους σημεία ανεφοδιασμού υγρών σε όλη τη διαδρομή, καθώς και ψυχαγωγικό πρόγραμμα και υγιεινά εδέσματα στο χώρο τερματισμού, ενώ οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει επιπρόσθετες εκπλήξεις, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20χρονα του θεσμού. 
Ο CFO & Deputy Managing Director του Ομίλου Logicom, Ανθούλης Παπαχριστοφόρου, εξήρε τη διοργάνωση, δηλώνοντας: «Είμαστε περήφανοι που βλέπουμε τον Logicom Cyprus Marathon να αναπτύσσεται χρόνο με τον χρόνο από τότε που ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμη μια φορά δανείζουμε το όνομα της Logicom σε αυτό το υψηλού επαγγελματισμού, διεθνές, πολυπολιτισμικό αθλητικό γεγονός. Η Logicom ανυπομονεί να τρέξει δίπλα σε δρομείς από όλο τον κόσμο με τη δική της ομάδα που έχει καταρρίψει το ρεκόρ με σχεδόν 400 συμμετοχές. Ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε επισκέπτες από τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσουν όλα όσα έχει να προσφέρει το όμορφο μεσογειακό νησί μας.»

Ο Σταύρος Κακουρίδης, Race Director του Logicom Cyprus Marathon, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που υποδεχόμαστε πέραν των 2,500 δρομέων που θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ιστορικά και ειδυλλιακά τοπία της Κύπρου, αρχίζοντας από την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου. Είναι μια μέρα που ενώνει ανθρώπους από περισσότερες από 50 χώρες για να γιορτάσουν το ανθρώπινο πνεύμα με ένα δραστήριο και υγιή τρόπο, και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να τους προσφέρουμε αυτή την ευκαιρία. Είναι τιμή μας που έχουμε τη Logicom ως συνεργάτη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά - η αφοσίωσή τους μας έδωσε την απαραίτητη στήριξη ώστε να αναβαθμίσουμε τη διοργάνωση ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα.»

O Logicom Cyprus Marathon είναι αφιερωμένος στον Στέλιο Κυριακίδη, ο οποίος καταγόταν από την Πάφο και κέρδισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 1946. Το επίτευγμα του είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλίσει δωρεές από τους Αμερικανούς και επέστρεψε στην -χτυπημένη από τον πόλεμο- Ελλάδα με 250.000 δολάρια και δύο πλοία γεμάτα από προμήθειες σε τροφές, ρουχισμό και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Για πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε το www.logicomcyprusmarathon.com
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού GOLD: Η Λεμεσός ως μια πόλη συνώνυμο της φιλοδοξίας και της δυναμικής εξέλιξης
Αλ. Ιωσηφίδης: Ανήσυχη η ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου-Τα στενά του Ορμούζ και τι θα δημιουργούσε μια πετρελαϊκή κρίση
Στρατηγική συμμαχία για την πολιτιστική κληρονομιά-Μνημόνιο συνεργασίας Ινστιτούτου Κύπρου και Εθνικής Επιτροπής UNESCO
Πρωτοπόρα η Deloitte Κύπρου... Δωμάτια θηλασμού στα γραφεία της πριν από την θέσπιση νόμου(pics)
Ξεναγήθηκε στους χώρους και τα ερευνητικά κέντρα του UCLan Cyprus ο Δ. Σκουρίδης
To Andrey & Julia Dashin’s Foundation και η Επίτροπος για τα Δικαιώματα του Παιδιού γιόρτασαν τη Διεθνή Ημέρα του Παιδιού
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Πρωτοπορία στην τεχνολογική ευθύνη και την κοινωνική καινοτομία
Στην Κύπρο ο Νίκος Δένδιας για την «Αόρατη Συνωμοσία» του Ανδρέα Χατζηκυριάκου
Οι μεγάλες τάσεις και η μετεξέλιξη των ΜΜΕ: Πώς οι όμιλοι μεταμορφώνονται για να είναι βιώσιμοι και κερδοφόροι
AI Agents στην πρώτη γραμμή: Η νέα εποχή της εμπειρίας πελάτη