ΚΕΒΕ Business - Υπηρεσίες ο Χριστόδουλος Στεφανής

Ο Ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής του Δικτύου Καταστημάτων STEPHANIS, Χριστόδουλος Στεφανής τιμήθηκε με το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία Υπηρεσίες στα 5α ΚΕΒΕ Business Leader Awards. 

O Χριστόδουλος Στεφανής γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1964 και είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά του Αλέξανδρου και της Αλίκης Στεφανή από τον Αγρό. Είναι παντρεμένος με τη Σοφία και έχουν τρία παιδιά.

Από μικρός αφιέρωνε σημαντικό χρόνο στην οικογενειακή επιχείρηση, που διατηρούσαν οι γονείς του, στον τομέα της επιδιόρθωσης ραδιοηλεκτρικών συσκευών. Εξού και μέντοράς του ήταν από την αρχή ο πατέρας του.

Αποφοίτησε από το Οικονομικό Λύκειο Νεοκλέους το 1981, όπου διετέλεσε πρόεδρος του μαθητικού συμβουλίου και συμμετείχε ως σημαιοφόρος σε παρελάσεις.

Λάτρης του αθλητισμού, από τα μαθητικά του χρόνια, ασχολήθηκε με το βόλεϊ, το οποίο του πρόσφερε πολλές διακρίσεις με τη συμμετοχή του στις ομάδες Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και ΑΠΟΕΛ.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία με τον βαθμό του λοχία στο Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών και την ολοκλήρωσε στη Διεύθυνση του ιδίου σώματος. Ακολούθως έφυγε για σπουδές και το 1986 αποφοίτησε από το Τechnical Career Institute της Νέας Υόρκης με δίπλωμα στον κλάδο consumer electronics.

Όταν επέστρεψε στην Κύπρο ανέλαβε ενεργό ρόλο στη μικρή οικογενειακή επιχείρηση και το1993, με την αφυπηρέτηση των γονιών του, ανέλαβε τα ηνία με όραμα και πάθος για ανάπτυξη.

Από ένα μικρό μαγαζί και έξι άτομα προσωπικό πέτυχε να δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες του τομέα - γνωστή ως Δίκτυο Καταστημάτων STEPHANIS - η οποία σήμερα αποτελείται από επτά σημεία πώλησης, 200 εργαζόμενους και κατατάσσεται στις 266 μεγαλύτερες επιχειρήσεις που δίνουν τα περισσότερα χρήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Ως φανατικός λάτρης της τεχνολογίας διατηρεί τεράστια συλλογή με αντίκες της κατηγορίας αυτής. Μεγάλη του επιθυμία είναι η δημιουργία ενός μεγάλου μουσείου τεχνολογίας, το οποίο θα αφήσει ως κληρονομιά στις μελλοντικές γενιές.

Δειτε Επισης

Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα
Pedalion Yachting: Φέρνει στην Κύπρο τα πολυτελή σκάφη της Lilybaeum Yacht
Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000