SAP CYPRUS LTD

Η SAP δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1997. Όπως στη διεθνή, έτσι και στην κυπριακή αγορά, παραμένει ο αξιόπιστος σύμβουλος των πελατών της. Σήμερα ένας μεγάλος αριθμός κυπριακών εταιρειών έχουν ήδη επενδύσει σε λύσεις SAP για καλύτερη οικονομική διαχείριση και έλεγχο των βασικών αναγκών λειτουργίας τους, αναφέρει ο Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Άλεξ Μουρατιάν.
 
H SAP, ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, βοηθά εταιρείες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά. Παράλληλα τους παρέχει την ευκαιρία να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά, ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο σύγχρονο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο.
 
Λύσεις
Με τα πλεονεκτήματα της ενοποίησης και της επεκτασιμότητας, η SAP αποτελεί την ασφαλή επιλογή για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, προσφέροντας λύσεις που οδηγούν σε υψηλή απόδοση της επένδυσης (ROI) και χαμηλό κόστος λειτουργίας (TCO), σημειώνει ο κ. Μουρατιάν. 
Ως αξιόπιστος σύμβουλος των Κύπριων επιχειρηματιών επενδύει στην πληροφορική και αξιοποιεί τη δυναμικής της ως στρατηγικό εργαλείο. Μέσα στο πλαίσιο αυτό πολλές επιχειρήσεις έχουν προχωρήσει σε σημαντικές υλοποιήσεις λύσεων SAP, ώστε να επιτύχουν την απλοποίηση και την αυτοματοποίηση των διαδικασιών τους, τον καλύτερο έλεγχο των χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων τους και τον περιορισμό της γραφειοκρατίας.
Η SAP συνεχίζει να διατηρεί ανοικτή επικοινωνία με τους Κύπριους επιχειρηματίες, στηρίζοντας υλοποίηση έργων που προσφέρουν ολοκληρωμένη απόδοση της επένδυσής τους. Μέσα από μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, εργαλείων και προγραμμάτων που προσφέρει, η SAP βοηθά τους πελάτες της να αξιοποιήσουν το 100% του εύρους της λειτουργικότητας του λογισμικού τους.
 
Οικοσύστημα SAP
Για την καλύτερη διαχείριση του συνεχώς μεταβαλλόμενου επιχειρησιακού περιβάλλοντος και την κάλυψη των αναγκών των τμημάτων πληροφορικής, η SAP τοποθετεί τους πελάτες της στο κέντρο ενός δυναμικού οικοσυστήματος. Η εταιρεία, οι πελάτες και συνεργάτες της αποτελούν μέρη του οικοσυστήματος αυτού, μέσω του οποίου η SAP Cyprus προσφέρει υποστήριξη και πρωτοποριακές υπηρεσίες.
Ιδιαίτερα η πτυχή των συνεργατών αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της SAP Cyprus. Με τη διατήρηση ποιοτικών συνεργασιών για την προώθηση ολοκληρωμένων λύσεων, η εταιρεία δουλεύει στενά με τους συνεργάτες της, με στόχο τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.
 
Συγκριτικό πλεονέκτημα
«Πρωτίστως, θα έλεγα, αυτό που μας διαφοροποιεί και αποτελεί συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι η δύναμη των ανθρώπων, των προϊόντων και των συνεργατών της SAP τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Σήμερα η SAP Κύπρου και το οικοσύστημα των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της αξιοποιούν την εμπειρία και την τεχνογνωσία των 20 χρόνων παρουσίας της εταιρείας στην κυπριακή αγορά. Έτσι, είναι σε θέση να προσφέρουν στις κυπριακές επιχειρήσεις τις λύσεις και τις υπηρεσίες που χρειάζονται για να δραστηριοποιούνται κερδοφόρα, να προσαρμόζονται συνεχώς στα νέα δεδομένα και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Δεδομένου του ότι οι λύσεις SAP συνεχώς εξελίσσονται, σε συνεργασία με τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο, διευκολύνουν τη διαδικασία λήψης έγκυρων αποφάσεων, παρέχοντας τόσο την πληροφόρηση όσο και τις βέλτιστες πρακτικές που είναι αναγκαίες για την καλύτερη κατανόηση των κινδύνων, την αξιοποίηση ευκαιριών και τη βελτιστοποίηση των λειτουργικών δραστηριοτήτων των εταιρειών. Πρόκειται για έτοιμες, ολοκληρωμένες λύσεις, που έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα τη δυνατότητα γρήγορης υλοποίησης και την άμεση παροχή προστιθέμενης αξίας στις επιχειρήσεις. 
 
Καινοτόμες λύσεις
Η εμπειρία των τελευταίων χρόνων επιβεβαιώνει ότι οι επιχειρήσεις δεν μπορούν πλέον να αγνοήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις και καλούνται να εφαρμόσουν λύσεις που θα τις κάνουν όχι μόνο βιώσιμες, αλλά πρωτίστως αποδοτικότερες και συνεπώς κερδοφόρες, τονίζει ο κ. Μουρατιάν. Η SAP, ανταποκρινόμενη στις εκάστοτε συνθήκες της αγοράς και αξιοποιώντας ακόμα περισσότερο την αξία των υπηρεσιών που προσφέρουν οι λύσεις ICT, προτείνει στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις, οι οποίες ενισχύουν τόσο την ανταγωνιστικότητα όσο και την κερδοφορία τους.
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση:  Ιφιγενείας 92, Κτίριο Αθηνά, γραφείο 101, 2003, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22378777
Φαξ: 22379990
E-mail: info.cyprus@sap.com
Ιστοσελίδα: www.sap.com/cyprus

Δειτε Επισης

SAP CYPRUS LTD
PCS ΑΕ: Προηγμένες λύσεις αυτοματοποίησης
ODYSSEY: Επικέντρωση στην κυβερνοασφάλεια
NET-U CONSULTANTS LTD
KPMG LIMITED: Επενδύοντας στις καινοτόμες τεχνολογίες
GCC COMPUTERS:O ψηφιακός συνεργάτης των επιχειρήσεων
FOURTH GL PRODATA LTD: Η δύναμη στους ανθρώπους της
ESET CYPRUS: Cybersecurity Specialists
DEXTERITY SOLUTIONS LTD: Λύσεις διεθνούς κύρους
DIGICOM LTD: We protect your computers –We protect your business!