powered by

Επίσημη παρουσίαση του RABEL Envelop 3D στη διεθνή έκθεση BAU 2019

Η Rabel Systems στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης BAU 2019 στο Μόναχο Γερμανίας θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση του καινοτόμου, επαναστατικού συστήματος δόμησης Envelop 3D.

Το Envelop 3D αποτελεί μια μοναδική προσέγγιση στο σχεδιασμό και τη κατασκευή σύγχρονων κτηρίων, υποστηρίζοντας τη δημιουργία συνεχόμενης απόλυτα συμμετρικής πρόσοψης ενός κτηρίου (façade), αποτελούμενης από στοιχεία σταθερά, συρόμενα, πτυσσόμενα, ανοιγόμενα, υαλοπετάσματα, spider, όπως επίσης και στοιχεία τοιχοποιίας διατηρώντας πάντοτε λεπτές διατομές. 

Πιστή στη φιλοσοφία της για προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας η Rabel Systems αποτελεί τη μοναδική Κυπριακή εταιρία που συμμετέχει ανελλιπώς στη διεθνή έκθεση BAU, ένα από τα σημαντικότερα event παγκοσμίως, όσον αφορά στην Αρχιτεκτονική και στον κατασκευαστικό τομέα. 

Η διάρκεια της BAU 2019 είναι από τη 14η έως και τη 19η Ιανουαρίου 2019 στο Μόναχο Γερμανίας, ενώ το περίπτερο της Rabel Systems θα βρίσκεται στο εκθεσιακό κτίριο Β1, Νο 120.
 

Δειτε Επισης

Στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά... Ολοκληρώθηκε η Φάση Α1 του έργου μήκους 3,6 χλμ.
Απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής μαζί με πολεοδομική άδεια εισηγούνται οι πολιτικοί μηχανικοί-Επιστολή σε Κ. Ιωάννου
Αυξημένος κατά 2% ο δείκτης τιμών κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2025
Με οδηγίες Μπουντζίνσκι... Άρχισαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου σύγχρονου προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ
Έπεσαν οι υπογραφές για εργασίες εκβάθυνσης στη μαρίνα Λάρνακας-Πόσο θα διαρκέσουν τα έργα
Έπεσαν οι υπογραφές για την φάση Β3 του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Η περιγραφή του έργου
Πότε θα ολοκληρωθούν οι δύο φάσεις του έργου στη Λεωφόρο Τσερίου... Η πρόοδος των εργασιών
Είκοσι έξι διαμερίσματα και επαύλεις με θέα τη θάλασσα από την Altamira Real Estate
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Σε νέα φάση ανάπτυξης εισέρχεται το λιμάνι Βασιλικού-Εξασφάλισε συγχρηματοδότηση €18,8 εκατ. από Ε.Ε.