powered by

Επίσημη παρουσίαση του RABEL Envelop 3D στη διεθνή έκθεση BAU 2019

Η Rabel Systems στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης BAU 2019 στο Μόναχο Γερμανίας θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση του καινοτόμου, επαναστατικού συστήματος δόμησης Envelop 3D.

Το Envelop 3D αποτελεί μια μοναδική προσέγγιση στο σχεδιασμό και τη κατασκευή σύγχρονων κτηρίων, υποστηρίζοντας τη δημιουργία συνεχόμενης απόλυτα συμμετρικής πρόσοψης ενός κτηρίου (façade), αποτελούμενης από στοιχεία σταθερά, συρόμενα, πτυσσόμενα, ανοιγόμενα, υαλοπετάσματα, spider, όπως επίσης και στοιχεία τοιχοποιίας διατηρώντας πάντοτε λεπτές διατομές. 

Πιστή στη φιλοσοφία της για προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας η Rabel Systems αποτελεί τη μοναδική Κυπριακή εταιρία που συμμετέχει ανελλιπώς στη διεθνή έκθεση BAU, ένα από τα σημαντικότερα event παγκοσμίως, όσον αφορά στην Αρχιτεκτονική και στον κατασκευαστικό τομέα. 

Η διάρκεια της BAU 2019 είναι από τη 14η έως και τη 19η Ιανουαρίου 2019 στο Μόναχο Γερμανίας, ενώ το περίπτερο της Rabel Systems θα βρίσκεται στο εκθεσιακό κτίριο Β1, Νο 120.
 

Δειτε Επισης

Sunwing Sandy Bay Resort: Ανακαίνιση αξίας 30 εκατ. για το ξενοδοχείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου
A. Χοντουλίδης: Σοβαρός παίκτης στον χώρο του online gaming η Κύπρος-Τα περιθώρια βελτίωσης και οι στόχοι του COGA
Θάνος Μιχαηλίδης: Ο θετικός αντίκτυπος στον τουρισμό και η πιθανή πρόκληση από την ένταξη στη ζώνη Σένγκεν
Άλμα 25,5% στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο-Ανοδικά κινήθηκε το τετράμηνο
ΥΠΟΙΚ για προβλέψεις Κομισιόν: Επιβεβαιώνεται η σταθερή πρόοδος, η ανθεκτικότητα και η δυναμική της οικονομίας
17α IN Business Awards: Όσα δηλώσαν οι προσκεκλημένοι στη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας(vid)
Εαρινές προβλέψεις Κομισιόν: Συνέχιση οικονομικής ανάπτυξης στην Κύπρο-Ο κύριος κίνδυνος για την οικονομία
Υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και αυξημένη ρευστότητα για τα κυπριακά τραπεζικά ιδρύματα το 2024
Ξανά μανά το ΑΚΕΛ για τα…υπερκέρδη-Πρόταση νόμου ΑΠΕναντι στην σταθερότητα του επενδυτικού περιβάλλοντος
Σε ανοδική πορεία οι τιμές των κατασκευαστικών υλικών-Οι αυξήσεις και μειώσεις κατά κύρια κατηγορία προϊόντων