powered by

Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου - Αναστασιάδου για τη νησίδα στη Λεωφόρο Ελλάδος

Συνάντηση με την Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και 'Εργων, Βασιλική Αναστασιάδου, και τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου, Σταύρο Μιχαήλ, για το θέμα της Λεωφόρου Ελλάδος είχε το ΕΒΕ Πάφου, παρουσία Βουλευτών,  του Δημάρχου Πάφου και αντιπροσώπου της Συντονιστικής Επιτροπής Λεωφόρου Ελλάδος (ΣΕΛΕ).

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου, Ανδρέας Δημητριάδης, ανέφερε πως η συνάντηση διευθετήθηκε με πρωτοβουλία του ΕΒΕ, ούτως ώστε να συζητηθεί περαιτέρω το Ρυθμιστικό Σχέδιο Βελτίωσης της Λεωφόρου Ελλάδος. 

Στόχος της συνάντησης, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ, ήταν να εξαντληθεί ο διάλογος, με απώτερο σκοπό να εξεταστεί το ενδεχόμενο απαλοιφής της νησίδας. Κατά τον κ. Δημητριάδη, όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες τάχθηκαν υπέρ της κατασκευής της.

Από την άλλη, συνέχισε, τόσο οι βουλευτές όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, τόνισαν την μαχητικότητα των επιχειρηματιών της Λεωφόρου Ελλάδος να μην επιτρέψουν τη δημιουργία νησίδας.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Γ. Μισιρλής: Η αύξηση της προσφοράς ακινήτων, κλειδί για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης
Μεγάλη ετήσια υποχώρηση 24% στις άδειες οικοδομής τον Ιανουάριο
Neocleous Tower: Ο νέος εμπορικός προορισμός της Λεμεσού επαναπροσδιορίζει το εργασιακό lifestyle
Προχωρά η μελέτη για την ανάπτυξη της μαρίνας και του λιμανιού της Λάρνακας-Ανάθεση στο ΤΑΙΠΕΔ Ελλάδας
Σε ανοδική πορεία οι τιμές των κατασκευαστικών υλικών-Οι αυξήσεις και μειώσεις κατά κύρια κατηγορία προϊόντων
Συμβάσεις ενοικίασης και αγοραπωλησίας ακινήτων μόνο από δικηγόρους... Έντονη αντίθεση και ανησυχία κτηματομεσιτών
Δήμος Παναγιώτου: Σημαντικός μοχλός ενίσχυσης της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού το Limassol Greens
Κατοικίες και διαμερίσματα σε Πάφο και Λεμεσό από την Altamira Real Estate
Αντίστροφη μέτρηση για τη δημοπρασία Μαΐου της BidX1-Διαθέσιμα πέραν των 60 ακινήτων
Αυτοψία ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας σε συγχρηματοδοτούμενα έργα στη Λεμεσό