A Holiday Gala Cocktail από την Property Gallery

Σε μια λαμπερή βραδιά και εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, η Property Gallery παρουσίασε τα νέα της projects για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε τους πελάτες και συνεργάτες. 

Η βραδιά επιφύλαξε εκπλήξεις για τους προσκεκλημένους που απόλαυσαν την εκδήλωση σε ένα γιορτινό και χριστουγεννιάτικο κλίμα. Εκ μέρους της Property Gallery μίλησε η κυρία Λύρα Αμβροσίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν περισσότεροι από 200 εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον χώρο του Real Estate και των επιχειρήσεων γενικότερα.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική και cocktail.
 
 
 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)
Η Lidl φέρνει το Lidl Youth Camp στο UEFA Women’s EURO 2025™