Ο Άγιος Βασίλης στο Παιδογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου

Με χαμόγελα, αγάπη και πολλά δώρα γέμισε το Παιδογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου όπου ο Άγιος Βασίλης βρέθηκε για να μοιράσει δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται εκεί. 

Η Ελληνική Τράπεζα, σε συνεργασία με τους διοργανωτές της Παραμυθούπολης, υποδέχθηκαν για ακόμη μια φορά τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών απευθείας από τη Φιλανδία.

Μαζί του, για να μοιράσουν δώρα στα παιδιά, ήταν ο Γενικός Διευθυντής της Υπηρεσίας Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας κ. Γιώργος Χριστοδουλίδης και ο Γενικός Διευθυντής της Παραμυθούπουλης κ. Ανδρέας Μάρκου. 

Σε αυτές τις ημέρες αγάπης ο συμπαθητικός Άγιος Βασίλης πρόσφερε με το δικό του τρόπο στιγμές χαράς στα παιδάκια. 

Δειτε Επισης

Όταν η μόδα και η προσφορά συναντιούνται...To φιλανθρωπικό Fashion & Music Event «Shades of Catwalk»
City of Dreams Mediterranean Wet Glam Parties: Απογειώνουν την καλοκαιρινή διασκέδαση
Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025
«Shades Of Catwalk»: Φιλανθρωπική βραδιά μόδας και μουσικής στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού
Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα