powered by

5 τραπεζίτες μιλούν για τον τραπεζικό τομέα στην Κύπρο

Δέκα χρόνια μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης ο παγκόσμιος τραπεζικός τομέας βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής και μεταμόρφωσης ώστε από την μια να ανακάμψει και από την άλλη να καθορίσει νέες στρατηγικές με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν τεθεί ενώπιον του με την αυστηρή εποπτεία και την ψηφιοποίηση που ολοένα και περισσότερο κερδίζει έδαφος.

Πέντε CEOs και διευθυντικά στελέχη κυπριακών τραπεζών είναι προσκεκλημένοι στο 6ο Cyprus Banking Forum που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στο Hilton Park και οι οποίοι θα κληθούν να παραθέσουν τις απόψεις τους σε ό,τι αφορά τις προκλήσεις και το μέλλον του τραπεζικού τομέα στην Κύπρο με συζητήσεις που θα περιστρέφονται γύρω από τα καυτά θέματα όπως η αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων, η εταιρική διακυβέρνηση, η συρρίκνωση του τραπεζικού τομέα και η ψηφιακή τεχνολογία.

Συγκεκριμένα στο συνέδριο θα παρευρίσκονται οι: Γιώργος Άππιος διευθύνων σύμβουλος και CEO της AstroBank, Kirill Zimarin CEO της RCB Bank, Κωνσταντίνος Κουτεντάκης διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Κύπρου, Πανίκος Νικολάου διευθυντής Corporate Banking της Τράπεζας Κύπρου και Γιάννης Μάτσης CEO της Ελληνικής Τράπεζας.

Δειτε Επισης

Τράπεζα Κύπρου: Επανεκλογή Αράπογλου στην προεδρία και Grobler στην αντιπροεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου
Έρχονται αλλαγές στους κανόνες για τις τράπεζες-Η πρόταση της ΕΚΤ
Π. Νικολάου: Ανοιχτή σε μη οργανικές ευκαιρίες που μπορεί να επιταχύνουν την οργανική ανάπτυξη η Τρ. Κύπρου
Τ. Αράπογλου: Αύξηση ποσοστού διανομής κερδών στους μετόχους, προγράμματα επιβράβευσης του προσωπικού
Νέα μείωση επιτοκίου από την Τράπεζα Κύπρου-Άμεσο όφελος για 12.000 δανειολήπτες
Ξεπέρασε τα $10 δις η κεφαλαιοποίηση της Freedom Holding Corp. μετά το ιστορικό ρεκόρ στην τιμή της μετοχής της
Τρ. Κύπρου: Παροχή κινήτρων στους υπαλλήλους με δωρέαν διάθεση μετοχών σε στελέχη της γενικής διεύθυνσης
Τράπεζα Κύπρου: Απέκτησε άλλες 301.056 μετοχές στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
Μάρτινς Κάζακς: Η ΕΚΤ είναι πλέον «σχετικά κοντά» στο τελικό επιτόκιο
Μ. Κύρου: Η ψηφιακή υπηρεσία eFX Convert της Τρ. Κύπρου που αλλάζει το παιχνίδι στην μετατροπή συναλλάγματος