Self-checkouts: Τέλος η ουρά στα ταμεία

Το πρωτοποριακό  σύστημα της ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Self-checkouts είναι γεγονός. Πλέον οι καταναλωτές θα μπορούν να εξυπηρετούνται από μόνοι τους. Το Self-checkouts, το πρώτο που εγκαταστάθηκε σε κυπριακή υπεραγορά, είναι το βασικό όπλο της ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την ψηφιοποιήση των υπηρεσιών της.
 
Στόχος του Self-checkout είναι οι αγορές να γίνονται ακόμα πιο ποιοτικές, πιο εύκολες και πιο γρήγορες. Έτσι από τώρα και στο εξής οι πελάτες που θα έχουν κάτω από 15 προϊόντα θα μπορούν να εξυπηρετούνται από μόνοι τους χωρίς να περιμένουν στην ουρά.
 
Διαβάστε ακόμα: Στο σφυρί 49 ακίνητα στη Λευκωσία τον Νοέμβρη
 
Η διαδικασία είναι απλή. Ο πελάτης στέκεται μπροστά στο μηχάνημα του Self-checkout. Η οθόνη αφής του ζητά να τοποθετήσει τα στοιχεία του για την Social Family Card. Στην συνέχεια αρχίζει να περνά ένα, ένα τα προϊόντα από το scan και ακολούθως τα ζυγίσει. Ως δικλίδα ασφαλείας το μηχάνημα δεν μπορεί να συνεχίσει αν ο πελάτης δεν ολοκληρώσει τα δύο αυτά στάδια.
 


 
Όταν τελειώσει η διαδικασία αυτή ο πελάτης θα πρέπει να προχωρήσει στην πληρωμή. Πρωτού γίνει αυτό, το μηχάνημα του ζητά να διαλέξει πόσες πλαστικές τσάντες επιθυμεί να αγοράσει. Ακολούθως ο πελάτης μπορεί να προχωρήσει στην πληρωμή, είτε με κάρτα είτε, με χαρτονομίσματα.
 
Τα μηχανήματα self-checkouts θα τοποθετηθούν σύντομα σε όλες τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Διαβάστε ακόμα: Μισιρλής: Άλλο η αύξηση πολιτογραφήσεων και άλλο οι πωλήσεις ακινήτων

 

Δειτε Επισης

ΠΑΣΕΑ: Σε κατασκευαστή και ΤΟΜ η ευθύνη για ανακλήσεις-Η κατάθεση ενώπιον της ερευνητικής για Takata
Σε υπεραγορές και κρεοπωλεία της Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου-Διαβεβαιώνει για την επάρκεια και ποιότητα των προϊόντων
Skroutz.cy: Η νέα καμπάνια «Skroutz.cy: Shop everything» και πού στοχεύει
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσιμπιμένες οι τιμές σε κρέατα και λαχανικά
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο
Καίει η τιμή του κυπριακού καφέ-Αύξηση 24,6% μέσα σε ένα χρόνο
Η Lidl Κύπρου δίνει πνοή στην ανθρωπιστική βοήθεια
Μ. Αντωνίου: Επάρκεια προϊόντων για το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι-Αβεβαιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω δασμών
ΑΛΦΑΜΕΓΑ & Bean Bar: €300 δώρο σε κάθε εργαζόμενο-To «ευχαριστώ» στο προσωπικό
Το αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης του Kia EV3 προσφέρει πιο ομαλή οδήγηση και αυξημένη αυτονομία