Powered by

Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο: Ο νικητής διαγωνισμού μαγειρικής υπέγραψε το πιάτο του

Ένα πρωτότυπο event το οποίο άφησε στους προσκεκλημένους τις πιο υπέροχες γευστικές αναμνήσεις διοργάνωσε το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο, το παραδοσιακό εστιατόριο της πρωτεύουσας. Η ομάδα της Louis Hotels, προετοίμασε και φιλοξένησε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό μαγειρικής στον οποίο τέσσερις δημοσιογράφοι μπήκαν στα παπούτσια των σεφ και ετοίμασαν την δική τους συνταγή! Πάντοτε υπό την προσεκτική επίβλεψη και βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού του Ελληνικού Ουζομεζεδοπωλείου, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι «πάλεψαν» για τον τίτλο του «Celebrity Chef». Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου και οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν όχι μόνο τα πιάτα των συναδέλφων τους αλλά και τα νέα πιάτα του Ελληνικού, τα οποία ετοίμασαν με μαεστρία οι σεφ του εστιατορίου.

Φορώντας τις ποδιές με τα ονόματά τους, οι δημοσιογράφοι-σεφ ετοίμασαν από το πρωί τα πιάτα τους ώστε να είναι έτοιμα για δοκιμή με την έλευση των υπόλοιπων προσκεκλημένων. Έπειτα, δεκάδες άτομα από τον χώρο των ΜΜΕ οι οποίοι έγιναν για λίγο κριτές, αξιολόγησαν τις δημιουργίες των συναδέλφων τους. Αφού όλοι δοκίμασαν τα πιάτα, τις περισσότερες ψήφους στην ψηφοφορία, συγκέντρωσε η Πόπη Βακή η οποία ετοίμασε χταπόδι μεθυσμένο στην κατσαρόλα. Το πιάτο του νικητή θα περιλαμβάνεται στο επόμενο μενού του Ελληνικού Ουζομεζεδοπωλείου και όλοι οι επισκέπτες του εστιατορίου θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν! H μεγάλη νικήτρια κέρδισε μια επταήμερη διαμονή στο Mykonos Theoxenia Hotel, προσφορά της Louis Hotels.


Με το τέλος της ψηφοφορίας, το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο, παραχώρησε γεύμα στους εκπροσώπους των μέσων δίνοντας τους την δυνατότητα να γευτούν τα ολοκαίνουργια πιάτα του μενού. Με μεσογειακές και αυθεντικές γεύσεις που οδηγούν τον επισκέπτη σε ανεπανάληπτα γαστριμαργικά μονοπάτια το Ελληνικό πρόσθεσε νέες επιλογές στην ευρεία ποικιλία πιάτων που προσφέρει. Μεταξύ άλλων σερβιρίστηκαν υγιεινά πιάτα για vegetarians και πιάτα χωρίς γλουτένη. Επίσης, οι προσκεκλημένοι εντυπωσιάστηκαν με τις ολόφρεσκες σαλάτες όπως αυτή με το κατσικίσιο τυρί, το παστελλάκι, τον σουτζούκο και την σάλτσα ροδιού και τα νόστιμα κρεατικά όπως μπιφτέκι γεμιστό με καπνιστό μετσοβίτικο τυρί.

Ο κ. Μάριος Περδίος, Chief F&B Officer της Louis Hotels ευχαριστώντας τους προσκεκλημένους ανέφερε: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που είδαμε τον πρωτότυπο αυτό μας διαγωνισμό να έχει τόση απήχηση. Αν και δημοσιογράφοι στο επάγγελμα, οι τέσσερις συμμετέχοντες έφτιαξαν τέσσερα υπέροχα πιάτα και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στην μαγειρική. Ο νικητής κέρδισε επάξια μια θέση στο μοναδικό μας μενού. Το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο έδειξε για άλλη μια φορά ότι με δημιουργικότητα και όμορφες ιδέες ξέρει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό».

Όλοι οι καλεσμένοι φεύγοντας έλαβαν τα αναμνηστικά δώρα που τους πρόσφερε η διεύθυνση του εστιατορίου. Ζώντας την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία, οι φιλοξενούμενοι του Ελληνικού απόλαυσαν την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει το εστιατόριο στους πελάτες του, δείγμα του επαγγελματισμού που χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια την Louis Hotels.

Δειτε Επισης

Τα είπε με το Δ.Σ. της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ξεναγών ο Κουμής-Παραγωγική η συζήτηση
Νέα ψηφιακή παρουσία του Fikardou Christmas Village-Ολοκληρωμένος οδηγός για τους επισκέπτες
Πράσινο για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στα ξενοδοχεία από ΣΤΕΚ-Ενημερώνεται ο υπουργός Εργασίας
Βαθιά συγκίνηση και ικανοποίηση…Όσα δήλωσαν οι βραβευθέντες των 11ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards (video)
Τορπιλίζουν κάθε προσπάθεια για γεφύρωση των διαφορών στο έτοιμο σκυρόδεμα οι συντεχνίες-Αισοδοξία για τα ξενοδοχεία
Σε πλήρη εξέλιξη η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική-Ενθαρρυντικό το ενδιάφερον των developers για το Build to Rent
Νέα μηνύματα στους απεργούς από τον…Λόφο-«Οι πάντες να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων»
Ψήφος εμπιστοσύνης και από Fitch στην κυπριακή οικονομία-«Πιο αξιόπιστη για τους επενδυτές η χώρα μας»
Στο 84,29% το ποσοστό συμμετοχής της E.V.H. Investments στο μετοχικό κεφάλαιο της Salamis Tours
Η συνδρομή της AWS στα success stories των πελατών της και η απήχηση του cloud στις επιχειρήσεις της Κύπρου