KYPWELL: Μια μοναδική βραδιά με άρωμα Κύπρου

Σε μια μοναδική ατμόσφαιρα που μύριζε κυπριακά βότανα και λουλούδια της Κύπρου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το επίσημο λανσάρισμα του brand Kypwell στην Κύπρο, αλλά και η παρουσίαση του ολιστικού κέντρου ευεξίας Kypwell Club στη Λεμεσό.
 
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των media, φίλοι και συνεργάτες της Kypwell από την Κύπρο και το εξωτερικό καθώς και άνθρωποι από διάφορους φορείς. 
 
Οι ιδρύτριες της Kypwell, Έλενα Ελράη και Inna Orlova, στη σύντομη ομιλία τους ανέφεραν πόσο περήφανες αισθάνονται που ένα κυπριακό brand κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει και να βραβευτεί ακόμα και στο εξωτερικό, ενώ έδωσαν την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν με το ίδιο πάθος, με απεριόριστο σεβασμό στη φύση και την κυπριακή γη, παρουσιάζοντας κορυφαία προϊόντα ευεξίας όπως καλλυντικά για το πρόσωπο και το σώμα, τσάγια από βότανα, αλλά και ένα χώρο στον οποίο ο καθένας μπορεί να καλλιεργήσει την αρμονία του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος.  
 
Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communication.

Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)