powered by

«Η δύναμη είναι στη σχέση»

Στο συνέδριο με μήνυμα «Η δύναμη είναι στη σχέση», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, πάνω από 250 ασφαλιστικοί σύμβουλοι, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πώς να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις, που θα συναντήσουν στο επάγγελμά τους. Το Συνέδριο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και μεταξύ άλλων χαιρετισμό απηύθυνε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, κ. John Hourican.
 
Στην ομιλία της η Γενική Διευθύντρια της EuroLife, κ. Άρτεμις Παντελίδου τόνισε: “Είμαστε στην κορυφή τόσο στην αναγνωρισιμότητα, όσο και στην πρόθεση συνεργασίας. Υπερτερούμε σε μια σειρά από δείκτες εικόνας και αυτό έχει τεράστια σημασία. Διαθέτουμε το καλύτερο όνομα και την ισχυρότερη φήμη σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας. Εμπνέουμε εμπιστοσύνη και αξιοπιστία και καλύπτουμε με επάρκεια όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών μας. Το σημαντικότερο στοιχείο, που μας επιτρέπει να το αξιοποιήσουμε ως εφαλτήριο για την επόμενη φάση μας, είναι ότι οι καταναλωτές θεωρούν ότι η Eurolife είναι η εταιρεία που νοιάζεται περισσότερο γι’ αυτούς.”
 
Στο συνέδριο, που καταπιάστηκε με ζητήματα που αφορούν ευρύτερα το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου, παρουσιάσεις έκαναν ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Αβραάμ Πεκρής καθώς και τέσσερεις καταξιωμένοι Ασφαλιστικοί σύμβουλοι, οι οποίοι μοιράστηκαν τα δικά τους «Μυστικά Επιτυχίας».  Ιδιαίτερη εντύπωση, προκάλεσε η παρουσίαση του ιδρυτή και Γενικού Διευθυντή της εταιρείας Brain-up,  Μανούσου Μαροπάκη.
 
Επίτιμος καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν o Παύλος Κοντίδης, ο πρώτος Κύπριος αθλητής που κατέκτησε αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο. Ο ιστιοπλόος, αφηγούμενος την προσωπική του ιστορία με τα εμπόδια που κατάφερε να υπερπηδήσει και επαναφέροντας στη μνήμη το πρόσφατο παράδειγμα της νίκης του κόντρα στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, συγκίνησε και παρακίνησε τους συμμετέχοντες, να μην σταματούν ποτέ να αγωνίζονται.
 
Στο Συνέδριο, απονεμήθηκαν τα διπλώματα των επιτυχόντων του προγράμματος “Agency Management Training Course’’ από τον κ. Μανώλη Κυριάκου, Senior Regional Executive LIMRA & LOMA /Senior LIMRA Consultant & Instructor. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο εκτελεστικός πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της EuroLife, κ. Άριστος Στυλιανού.
 
 

Δειτε Επισης

Βραβεία The Sovereign Art Foundation Student Prize Cyprus: Ορόσημο για την τέχνη και τη δημιουργικότητα
«ΘΑλΕΙΑ2021-2027»: Η Ευρώπη μέσα από τον φακό σου
ΙδΕΚ: Νέα χρηματοδοτικά προγράμματα για ανάπτυξη ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών από επιχειρήσεις
Tototheo Global και Fortinet οδηγούν τη συζήτηση για τη συνδεσιμότητα των επιχειρήσεων σε Κύπρο και Ελλάδα
METRO και WaterWorld Waterpark ενώνουν ξανά δυνάμεις για ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση και δροσιά
Μπήκε με νόμο το πλαίσιο λειτουργίας εταιρειών διοίκησης οργανισμών συλλογικών επενδύσεων
Με €700 εκατ. αποθεματικό, ο ΟΑΥ βάζει τελεία στα περί κατάρρευσης του ΓεΣΥ-«Οικονομικά βιώσιμο μέχρι το 2032»
Το Cyprus Job & Career Festival φέρνει δώρα, ευκαιρίες και ένα ταξίδι που δεν πρέπει να χάσεις
11ο International Compliance Forum: Αναδείχθηκαν και αναλύθηκαν οι εξελίξεις στον τομέα της συμμόρφωσης (vid)
Cyprus Autodesk Forum 2025: Μετασχηματίζοντας το μέλλον-Η ψηφιακή επανάσταση στην αρχιτεκτονική και τις υποδομές(vid)