Η Pafilia επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της στη Λεμεσό

Η Pafilia Property Developers, παρουσιάζει δύο νέα, πολυτελή έργα στη Λεμεσό, το Vetro Suites και το Amathos Residenses. Οι δύο οικιστικές αναπτύξεις διαθέτουν κομψά διαμερίσματα και βρίσκονται σε προνομιούχες τοποθεσίες, ενισχύοντας έτσι την στρατηγική ανάπτυξη της Pafilia στην κοσμοπολίτικη αυτή πόλη.
 
Το Vetro Suites αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην εντυπωσιακή γκάμα αναπτύξεων της Pafilia. Βρίσκεται  στην καρδιά της Λεμεσού, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, με εκπληκτική θέα της πόλης και της γύρω περιοχής και σε απόσταση μόνο λίγων λεπτών από την παραλία και τα πεντάστερα ξενοδοχεία της πόλης. Το έργο αποτελείται από 10 πολυτελή διαμερίσματα των 2 και 3ων υπνοδωματίων, ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν στους ιδιοκτήτες ανοιχτούς χώρους διαβίωσης και μεγάλες βεράντες, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν στο έπακρο το υπέροχο μεσογειακό τοπίο. Το Vetro Suites περιβάλλεται από ένα μεγάλο φάσμα υποδομών και επιλογών, που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.
 
Το Amathos Residences, που βρίσκεται σε προνομιούχα τοποθεσία στη Γερμασόγεια, αποδεικνύει έμπρακτα τη συνεχόμενη αφοσίωση της Pafilia στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας ακινήτων, με μοντέρνο, πολυτελή σχεδιασμό και με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές. Το έργο αποτελείται από 11 διαμερίσματα υψηλής αισθητικής 1, 2 και 3 υπνοδωματίων, με κομψό εξωτερικό σχεδιασμό και κοινόχρηστη πισίνα. Συνδυάζοντας μοντέρνα αρχιτεκτονική και πολυτελείς λεπτομέρειες, κάθε διαμέρισμα διαθέτει το δικό του τζάκι και συνδυάζει άψογα τα φυσικά υλικά με υψηλής ποιότητας τελειώματα. Το Amathos Residences επίσης βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την παραλία και τις απαραίτητες υπηρεσίες.
 
Η Marketing Manager της Pafilia Property Developers, Michelle Taliotou, δήλωσε: «Tο Vetro Suites και το Amathos Residences ενδυναμώνουν το πρωτοποριακό χαρτοφυλάκιο αναπτύξεων της Pafilia, το οποίο επεκτείνεται συνεχώς στη Λεμεσό. Τα δύο αυτά έργα αντανακλούν τη δέσμευση μας για ανάπτυξη μοντέρνων κατοικιών στην πόλη και αποτελούν παράλληλα μια εξαιρετική επένδυση».
 

 

 

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές