Powered by

Σε αρνητικό έδαφος έκλεισε το Χρηματιστήριο

Με πτώση έκλεισε το ΧΑΚ την Τρίτη, ανατρέποντας το θετικό κλίμα της Δευτέρας.

 
Ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ, έκλεισε στις 69,34 μονάδες, σημειώνοντας μικρή μείωση σε ποσοστό 0,12%.
 
Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 έκλεισε στις 41,46 μονάδες, καταγράφοντας επίσης απώλειες σε ποσοστό 0,22%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα €114.159.
 
Με αρνητικό πρόσημο έκλεισαν σχεδόν όλοι οι επιμέρους χρηματιστηριακοί δείκτες με εξαίρεση τον δείκτη της Εναλλακτικής, που κατέγραψε κέρδη σε ποσοστό 0,44%.
 
Πτώση κατέγραψαν ο δείκτης της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 0,76%, ο δείκτης των Ξενοδοχείων σε ποσοστό 0,17% και ο δείκτης των Επενδυτικών κατά 1,58%.
 
Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι των Τσιμεντοποιίων Βασιλικού με €40.391 (τιμή κλεισίματος €2,80 – πτώση 1,41%), της Τράπεζας Κύπρου με €21.973 (τιμή κλεισίματος €2,39 – άνοδος 0,42%), της Andreou & Paraskevaides με €9.404 (τιμή κλεισίματος €0,159 – άνοδος 3,92%), της Κυπριακής Τσιμεντοποιίας με €9.130 (τιμή κλεισίματος €0,498 – άνοδος 1,63%) και της Cytrustees Investment με €8.169 (τιμή κλεισίματος €0,224 – άνοδος 1,82%).
 
Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 10 κινήθηκαν ανοδικά, 8 πτωτικά, ενώ 5 παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ήταν 98.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απώλειες κατέγραψε την Τρίτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου
Σε επαγρύπνηση για τον σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα ο ΠΔΣ-Παρακολουθεί στενά τις δικαστικές διαδικασίες
Μ. Παναγιώτου: Λύση υδατικού εντός τριετίας-Δρομολογείται η κατασκευή δύο μονάδων αφαλάτωσης
Μ. Παναγιώτου: Ενίσχυση λαϊκών αγορών με δίκαιες τιμές και μεγαλύτερη διαφάνεια-Προτεραιότητα για την αγροτική μας πολιτική
Οι πρωτοβουλίες και στόχοι του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Η.Β.-Παρουσιάστηκαν στον Ύπατο Αρμοστή της Κύπρου
Άνοδο κατέγραψε το ΧΑΚ τη Δευτέρα
Στηρίζουν όλοι, αλλά στήνουν πόδι για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων οι δικηγόροι-Το πακέτο νομοσχεδίων
Στα 55.490 άτομα η απασχόληση στην Κυβέρνηση τον Απρίλιο
Αναβαθμισμένες αγρομετεωρολογικές υπηρεσίες στη διάθεση των παραγωγών
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για το brain gain-Τα κίνητρα, οι διευκολύνσεις και το κέρδος για την Κυπριακή Δημοκρατία