Άλλα €14 εκατ. στον τζίρο της CTC
10:13 - 03 Ιανουαρίου 2018

Η Cyprus Tradίng Corporatίon Ρίο (ΟΤΟ) αναφερόμενη και σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ημερομηνίας 20 Νοεμβρίου 2017 σε σχέση με την συμφωνία εξαγοράς των δραστηριοτήτων της Chrίkar Tradίng Co Ltd από τη θυγατρική της ΟΤΟ, Argosy Tradίng Company Ltd, ανακοινώνει ότι η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί με την μεταβίβαση των εν λόγω δραστηριοτήτων.
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι το τίμημα αγοράς μετά την διαπίστωση των αποθεμάτων, καθώς και των χρεωστών και πιστωτών των αποκτηθεισών δραστηριοτήτων, οριστικοποιήθηκε στα €6.206.780. Από το τίμημα καταβλήθηκε ήδη ποσόν €5.000.000, ενώ το υπόλοιπο εκ €1.206.780 θα καταβληθεί στις 29.12.2018.
Διαβάστε ακόμα: Σφραγίστηκε το deal Argosy με Chrikar
Προστίθεται ακόμα ότι οι δραστηριότητες που απεκτήθησαν διεξάγοντο από την πωλήτρια εταιρεία Chrίkar για πάνω από 25 χρόνια και τα τελευταία τρία χρόνια είχαν κύκλο εργασιών περίπου €14.000.000 ετησίως ενώ το 2017 έχει κλείσει στα €14.715.747.
Οι δραστηριότητες αφορούν στο τομέα τροφίμων κυρίως πωλήσεις σε εταιρείες HORECA (Hotels, Restaurants, cafeterίas).
Όπως αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση της 20 Νοεμβρίου, 2017, με την συναλλαγή αυτή, η οποία έγινε σε καθαρά εμπορική βάση, η Argosy αναμένεται να αναπτύξει περαιτέρω το δίκτυο και την παρουσία της στην αγορά, θα εμπλουτίσει την γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων και με τις συνέργειες που αναμένεται να επιτευχθούν θα βελτιώσει τα λειτουργικά της αποτελέσματα.