powered by

4ο Συνέδριο Προγραμμάτων Χρηματοδότησης

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο «4ο Συνέδριο Ευρωπαϊκών & Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων Χρηματοδότησης» και μάθε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζεις για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την Γαβριέλα Καντούνα, Αναλύτρια και Υπεύθυνη του προγράμματος «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Μικρές Επιχειρήσεις»  της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης EBRD στην Κύπρο.  Το πρόγραμμα ξεκίνησε στην Κύπρο στα μέσα του 2015 και από τότε έλαβαν χρηματοδότηση περισσότερες από 85 κυπριακές επιχειρήσεις. Στόχος της ομάδας είναι μέχρι το 2020 να ξεκινήσουν 120 νέα έργα και να εκπαιδευτούν πέραν των 100 συμβούλων.
 
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 στη Λευκωσία, αποτελεί την κύρια τοπική πηγή πληροφόρησης, συμβουλευτικών υπηρεσιών κι εξειδικευμένης καθοδήγησης για τη διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων κι ευρωπαϊκών κονδυλίων. H επιτυχής συμμετοχή κυπριακών επιχειρήσεων κι οργανισμών σε ευρωπαϊκά προγράμματα καθώς και η λήψη κονδυλίων χρηματοδότησης, συμβάλλει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων όπως και στην τόνωση της Κυπριακής Οικονομίας. 

Αρμόδιοι φορείς θα αναλύσουν την υφιστάμενη κατάσταση αλλά και τα μελλοντικά πλάνα για απορρόφηση κονδυλίων από κυπριακές επιχειρήσεις. Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για Προγράμματα, όπως:

  • ERASMUS+: Βασική Δράση 2 – Στρατηγικές Συμπράξεις, Συμμετοχή Επιχειρήσεων
  • Πρόγραμμα Horizon 2020 για τις ΜμΕ
  • Πρόγραμμα Interreg για τις ΜμΕ
  • Πρόγραμμα LIFE για τις ΜμΕ
  • Μέτρα Κοινής Αγροτικής Πολιτικής για την Περίοδο 2014-2020 για ενίσχυση των επιχειρήσεων
  • Σχέδια Κατάρτισης κι Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ)
  • Σχέδια Χορηγιών και Παροχές που εφαρμόζει το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού για τις επιχειρήσεις - Σχέδια Ενίσχυσης της Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας
  • Προγράμματα EBRD για τις ΜμΕ
 
Το Συνέδριο αφορά άμεσα και απευθύνεται προς: ιδιοκτήτες, διευθυντές, οικονομικούς διευθυντές και στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμούς από όλο το φάσμα της Οικονομίας, επιχειρηματίες αλλά και ιδιώτες επενδυτές, συμβουλευτικούς οίκους, λογιστές, δικηγόρους και νομικούς σύμβουλους, τραπεζικούς οργανισμούς, αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εθελοντικές και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.
 
Περισσότερες Πληροφορίες για το Πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε εδώ
 
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ
 
Πληροφορίες
Οργάνωση: ΙΜΗ
Χορηγός: GrantXpert Consulting
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, Περιοδικό Gold, REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής κι εγγραφές επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Ξεκάθαρος και απόλυτος για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν ο Χριστοδουλίδης-«Θα μπούμε το 2026»
Άστραψε και βρόντηξε για το ΤΚΑ ο Κεραυνός-«Κάποιοι ανέλαβαν να υποκαταστήσουν τους οίκους αξιολόγησης»
Στ. Γαβριήλ: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας ο κατασκευαστικός τομέας-Ατεκμηρίωτη στοχοποίηση
Ιδρύει κοινωφελές ίδρυμα στη Νέα Υόρκη και ενισχύει την διεθνή παρουσία του το Ινστιτούτο Κύπρου
Μ. Δαμιανός: Η Κύπρος αναδεικνύεται κόμβος παροχής εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών-Εγκαινιάστηκε το El Greco
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Πόπη Τάντα: Τα 35 χρόνια καριέρας στον όμιλο Louis Hotels και ο τομέας της φιλοξενίας ως τρόπος ζωής
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Eurobank Holdings: Ενισχυμένα καθαρά κέρδη στην Κύπρο με Eurobank Cyprus και Ελληνική-Πάνω κατά 31,3% και στα €121 εκ.
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά