Ετήσια βραβεία “European University Cyprus & Cyprus College Microsoft Innovation Center Alumni Awards 2017”

Πεντακόσια μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου και του Cyprus College παρευρέθηκαν σε μια λαμπρή και ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση την Τετάρτη το βράδυ όπου βραβεύτηκαν απόφοιτοι που αρίστευσαν για το ήθος τους και διακρίθηκαν στην επαγγελματική τους πορεία.

Με τα ετήσια βραβεία “European University Cyprus & Cyprus College Microsoft Innovation Center Alumni Awards 2017” ο Σύνδεσμος Αποφοίτων αναγνώρισε και επιβράβευσε τα επιτεύγματα τεσσάρων αποφοίτων. 

  • Το Βραβείο «Αποφοίτου της Χρονιάς» απονεμήθηκε στον κ. Μάριο Σταύρου ιδρυτή του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού REACTION με γραφεία σε 22 χώρες και 12 τομείς δραστηριοποίησης ειδικότερα για την νεολαία. 
  • Το Βραβείο “Επιχείρηση Αποφοίτου της Χρονιάς” απονεμήθηκε στον αρχιτέκτονα καινοτομίας λογισμικού και Διευθύνων Σύμβουλο της POWERSOFT κ. Γιώργο Μαλέκκο.
  • Το Βραβείο «Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας» απονεμήθηκε στον κ. Ντίνο Παστό Yπεύθυνο Aσφάλειας Πληροφοριών στη εταιρεία επενδύσεων CopyDo Social Investment Network Ltd.
  • Το Βραβείο «Γυναικείας Επαγγελματικής Αριστείας» απονεμήθηκε στην λυρική σοπράνο κ. Μαρίζα Αναστασιάδη για την καλλιτεχνική της πορεία και τις επιτυχείς συμμετοχές της σε διεθνείς παραστάσεις και διαγωνισμούς.

 

 

Δειτε Επισης

Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»
ENAVSMA...για μια ξεχωριστή βραδιά Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia
Η RSM Cyprus στέλνει μηνύματα ελπίδας στο συμβολικό ταξίδι μεταφοράς της «Βαλίτσας της Χριστοδούλας»
Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου (CITF): Σε τελική ευθεία με δυναμικές παραστάσεις και ενδιαφέροντα workshops
Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus: Επιτυχής διοργάνωση της κοινωνικής δράσης «Τρέχω για τον τόπο μου»
Goal αποδοχής και συμπερίληψης στον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola Γ' Κατηγορίας & Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ 2024-2025
Biography Month στο Movies Best-Οι ταινίες που θα προβληθούν τον Μάιο
Παρουσίασε το βιβλίο της «Φαγητάρες» η Brand Ambassador των υπεραγορών Αλφαμέγα, σεφ Χριστίνα Χριστοφή
Το ντοκιμαντέρ «The (M) Factor: Shredding the Silence on Menopause» σε αποκλειστική προβολή στην Κύπρο
Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation γιόρτασε το Πάσχα με πράξεις γενναιοδωρίας