Στη Vodafone - Panafon η Cyta Hellas

H Vodafone - Panafon Hellenic Telecommunications S.A ανακηρύχθηκε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ως προτιμώμενος πλειοδότης (Preferred Bidder) για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της Cyta Hellas Telecommunications S.A.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, η ανακήρυξη έγινε από τα Διοικητικά Συμβούλια της Cyta και της θυγατρικής της εταιρείας Digimed Communications Ltd (πωλητές).

Προστίθεται ότι η PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. (Ελλάδα) ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος και οι Μπερνίτσας Δικηγορική Εταιρεία (Ελλάδα) και Γεωργιάδης & Πελίδης LLC (Κύπρος) ενήργησαν ως νομικοί σύμβουλοι των Πωλητών κατά την εν λόγω συναλλαγή.

Δειτε Επισης

Η καινοτόμος εφαρμογή airbeld από την EMBIO Diagnostics...Πληροφορίες για καθαρότερο αέρα και πρόβλεψη καιρού
Πιστοποίηση «Real Quantum Dot Display» από την TÜV Rheinland για τις τηλεοράσεις Samsung QLED
Προοπτικές συνεργασίας σε προηγμένα πεδία της ΤΝ συζήτησαν ΤΕΠΑΚ και Tenstorrent
Mastercard Fintech Forum 2025: Η Αθήνα στο επίκεντρο της fintech καινοτομίας
Ανησυχούν οι Κύπριοι για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζει την απασχόληση και τις αποδοχές καλλιτεχνών
Συνεργασία της payabl. με τη Sift...Αξιοποιεί την πλατφόρμα πρόληψης απάτης με ΤΝ για προστασία των επιχειρήσεων
Στις εγκαταστάσεις της Hellas Sat ο Νίκος Χριστοδουλίδης-Ενημερώθηκε και ξεναγήθηκε από Χριστόδουλο Πρωτοπαπά
Χαράλαμπος Μωυσέως: Η καινοτόμα πρόταση της Cablenet που αλλάζει τα οικιακά τεχνολογικά δεδομένα (vid)
OpenAI: Προχωρά η πλατφόρμα για social media με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη
Στην Κύπρο στελέχη της Plug and Play-Υπέγραψαν letter of intent με τον υφυπουργό Έρευνας