«Όσκαρ» στην 56 Isles Pilsner
08:02 - 06 Σεπτεμβρίου 2017
Μία νέα μπύρα, που έχει παρουσία μόνο ενός έτους, και μόνο στην Πάρο κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο αστέρι που λαμβάνει ελληνική μπύρα στα βραβεία Great Taste.
Πρόκειται για την μπύρα 56 Isles Pilsner της Μικροζυθοποιίας Πάρου η οποία κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε συνολικά 12.366 προϊόντα που συμμετείχαν.
Με 500 από τους πιο έμπειρους ουρανίσκους που ανήκουν σε κριτικούς τροφίμων, σεφ, μάγειρες, εστιάτορες και παραγωγούς καθώς και πλήθος food editors η Great Taste Awards αναγνωρίζεται ευρέως ως το πιο σημαντικό σύστημα διαπίστευσης τροφίμων για μικρές παραγωγές, καθώς και ειδικά προϊόντα μεγάλων εταιρειών διατροφής. Δεν είναι λίγες οι ελληνικές εταιρείες που με “διαβατήριο” μία διάκριση στον συγκεκριμένο διαγωνισμό κατάφεραν να εισέλθουν σε αλυσίδες της διεθνούς αγοράς.
Οι κριτές της Great Taste δοκιμάζουν χωρίς να γνωρίζουν το προϊόν. Είτε πρόκειται για μπύρα, μπισκότα ή καφέ σε όλα τα προϊόντα αφαιρείται η συσκευασία πριν την γευσιγνωσία. Στην συνέχεια τα δοκιμάζουν και αποφασίζουν ποια προϊόντα αξίζουν να βραβευθούν. Όπως προαναφέρθηκε συνολικά συμμετείχαν 12.366 υποψηφιότητες όμως ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να φύγουν με μία διάκριση.
“Είμαστε υπερήφανοι που ένα ποιοτικό ελληνικό προϊόν κερδίζει διεθνή αναγνώριση. Στο πρώτο έτος παραγωγής μας και την πρώτη φορά που λαμβάνουμε μέρος σε ένα διαγωνισμό, πήραμε το πρώτο μας αστέρι! Γνωρίζαμε ότι είχαμε μία καλή μπύρα αλλά αυτό το σήμα τιμής, καθρεφτίζει την προσπάθεια και πάνω από όλα το πάθος που έχουμε επενδύσει στην δημιουργία της 56 Isles, είμαστε ενθουσιασμένοι!” δήλωσε ο Μαρίνος Αλεξάνδρου, συνιδρυτής της Μικροζυθοποιίας Πάρου.
ΠΗΓΗ: fortunegreece.com
Πρόκειται για την μπύρα 56 Isles Pilsner της Μικροζυθοποιίας Πάρου η οποία κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε συνολικά 12.366 προϊόντα που συμμετείχαν.
Με 500 από τους πιο έμπειρους ουρανίσκους που ανήκουν σε κριτικούς τροφίμων, σεφ, μάγειρες, εστιάτορες και παραγωγούς καθώς και πλήθος food editors η Great Taste Awards αναγνωρίζεται ευρέως ως το πιο σημαντικό σύστημα διαπίστευσης τροφίμων για μικρές παραγωγές, καθώς και ειδικά προϊόντα μεγάλων εταιρειών διατροφής. Δεν είναι λίγες οι ελληνικές εταιρείες που με “διαβατήριο” μία διάκριση στον συγκεκριμένο διαγωνισμό κατάφεραν να εισέλθουν σε αλυσίδες της διεθνούς αγοράς.
Οι κριτές της Great Taste δοκιμάζουν χωρίς να γνωρίζουν το προϊόν. Είτε πρόκειται για μπύρα, μπισκότα ή καφέ σε όλα τα προϊόντα αφαιρείται η συσκευασία πριν την γευσιγνωσία. Στην συνέχεια τα δοκιμάζουν και αποφασίζουν ποια προϊόντα αξίζουν να βραβευθούν. Όπως προαναφέρθηκε συνολικά συμμετείχαν 12.366 υποψηφιότητες όμως ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να φύγουν με μία διάκριση.
“Είμαστε υπερήφανοι που ένα ποιοτικό ελληνικό προϊόν κερδίζει διεθνή αναγνώριση. Στο πρώτο έτος παραγωγής μας και την πρώτη φορά που λαμβάνουμε μέρος σε ένα διαγωνισμό, πήραμε το πρώτο μας αστέρι! Γνωρίζαμε ότι είχαμε μία καλή μπύρα αλλά αυτό το σήμα τιμής, καθρεφτίζει την προσπάθεια και πάνω από όλα το πάθος που έχουμε επενδύσει στην δημιουργία της 56 Isles, είμαστε ενθουσιασμένοι!” δήλωσε ο Μαρίνος Αλεξάνδρου, συνιδρυτής της Μικροζυθοποιίας Πάρου.
ΠΗΓΗ: fortunegreece.com