Επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου

Η Apple έστειλε τις προσκλήσεις για το επόμενο μεγάλο event της στις 12 Σεπτεμβρίου, όπου αναμένεται να παρουσιάσει το επόμενο iPhone, και ανανεωμένες εκδόσεις του Apple Watch, της Apple TV και του iOS.
 
Για την ακρίβεια, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει στην εκδήλωση τρία νέα iPhones, το iPhone 8 και αναβαθμισμένες εκδόσεις των iPhone 7 και 7 Plus με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.
 
Όσον αφορά στην Apple TV, ακούγεται ότι η Apple έχει στα σκαριά μια νέα 4K Apple TV ενώ το Apple Watch θα έρχεται με LTE.
 
Από τα προϊόντα βέβαια, το πιο αναμενόμενο είναι το iPhone 8, καθώς πέρα από τα renders που έχουμε δει, απομένουν διάφορα ερωτήματα αναπάντητα, όπως για το αν θα έχει σίγουρα αναγνώριση προσώπου, αν θα έχει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη, αν θα έχει ασύρματη φόρτιση, αν θα έχει πιο τσουχτερή τιμή κλπ.
 
Πάντως η πρόσκληση όπως βλέπετε είναι απλή και δεν αναφέρει πολλά μόνο: “Ας συναντηθούμε στο μέρος μας”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Steve Jobs στο νέο κάμπους Apple Park στο Cupertino.
 
ΠΗΓΗ: cnbc.com

Δειτε Επισης

Κοίτασμα φυσικού αερίου στον στόχο Πήγασος από την Exxon Mobil-Ανάβει το πράσινο φως για τα 125 εκατ. για GSI η ΡΑΕΚ
Πόλος έλξης για διεθνείς φοιτητές η Λευκωσία-Οι παράγοντες που την καθιστούν δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Ουσιαστικό βήμα για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν-Ανοίγει ο δρόμος για λειτουργία του εθνικού VIS
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
Εξαγόρασε Hadjipieris Dairy και έρχεται στην Κύπρο η ΟΜΗΡΟΣ-Συνολικές επενδύσεις 30 εκατ. την επόμενη πενταετία
Ο Κύπριος Γιάννης Ιωάννου νέος Group CFO στον όμιλο ΤΙΤΑΝ-«Αυτό δεν είναι απλώς ένα επαγγελματικό ορόσημο»
CBN Young Dragon Awards: Ξεκίνησε το open call για τις υποψηφιότητες-Πού και πώς μπορούν να υποβληθούν
Γιάννης Γεωργούλας: Ουσιαστικά βήματα σε ψηφιακή πολιτική, έρευνα και καινοτομία-Δημιουργικός ο ρόλος του ΔΗΣΥ