powered by

Blue Waves Pernera: Το έργο που αγγίζει την άμμο του Πρωταρά

Το νέο της έργο προβάλλει η OIKOS Group, που εδρεύει στην Αμμόχωστο, με την ονομασία «Blue Waves Pernera», το οποίο αποτελεί συνέχεια του βραβευμένου έργου Lombardi Beach Front Villas.

Το Blue Waves Pernera βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στην παραλία Περνέρα στον Πρωταρά και αποτελείται από επτά πολυτελείς και έξυπνες ιδιωτικές κατοικίες με ενεργειακή απόδοση ‘Α’.

Οι κατοικίες αποτελούνται από πέντε δωμάτια, περιφραγμένους χώρους, ανελκυστήρες τόσο για τους ένοικους όσο και για το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγεί σε υπόγειο χώρο στάθμευσης. Εξάλλου, περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις όπως γυμναστήριο, σάουνα και home cinema.

Σύμφωνα με τον Managing Director της Oikos Group Πέτρο Πέτρου, μέχρι στιγμής καταγράφεται μεγάλη ζήτηση, με το 80% να έχει ήδη προπωληθεί σε ξένους επενδυτές.

Το έργο βρίσκεται στη διαδικασία αποπεράτωσης με στόχο την ολοκλήρωσή του μέχρι το τέλος του 2017.

Δειτε Επισης

Προχωρά το σχέδιο «ΚτίΖΩ»-Υπό κατεδάφιση 20 πολυκατοικίες, προβλήματα με ενοίκους στο Στρόβολο
Δημόσια Έργα: Το ΤΑΥ αρμόδιο για μονιμοποίηση δρόμου κάτω από τη γέφυρα Καλαβασού
Και εγένετο ξανά Σύνδεσμος Κατασκευαστών Έτοιμου Σκυροδέματος...Δεν θα ασχολείται συλλογικά με τα εργασιακά
Χαιρετίζει τις καταδίκες για σφετερισμό το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών-«Τέτοιες παράνομες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρουσίασε το «The Oasis Collection» στην 7η Σύνοδο «Doing Business with Cyprus 2025» στο Τελ Αβίβ
Στ. Γαβριήλ: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας ο κατασκευαστικός τομέας-Ατεκμηρίωτη στοχοποίηση
Δημόσια διαβούλευση για τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου Στροβόλου-Κάλεσμα προς τους δημότες για εισηγήσεις
Μεγάλη πρόοδος στην ταχύτητα εξέτασης πολεοδομικών αιτήσεων από ΕΟΑ Αμμοχώστου-Τι δείχνουν τα στοιχεία
Δυναμική παρουσία GoGordian στο 7ο Doing Business with Cyprus Summit στο Τελ Αβίβ
Ακίνητα στην Πάφο: Γιατί το μέγεθος, το ύψος και οι παροχές έχουν σημασία