Bakali: Νέο κατάστημα στη Λευκωσία

Περί τα τέλη Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει το νέο κατάστημα Bakali, που θα ανοίξει στην οδό Μπουμπουλίνας 9, γωνία Στασάνδρου στη Λευκωσία.
 
Η εταιρεία έχει ήδη άλλο ένα κατάστημα στην οδό Λήδρας, ενώ προϊόντα της διατίθενται σε καταστήματα στο Λονδίνο. Η ιδέα ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια από τη βοτανολόγο Σκεύη Εμμανουήλ κι ασχολείται με φυσικά κυπριακά βότανα για θεραπείες, ενώ διαθέτει πιστοποιημένα κυπριακά προϊόντα όπως, μαρμελάδες, από Κύπριους παραγωγούς.
 
Διαβάστε ακόμα: PHILOSHOPIC: Καινοτόμες λύσεις σε επιχειρήσεις και καταναλωτές
 
Η φιλοσοφία του Bakali είναι να στηρίξει μικρές και μεγάλες κυπριακές βιοτεχνίες με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση των κυπριακών προϊόντων στην Κύπρο και το εξωτερικό. Τα προϊόντα συσκευάζονται αποκλειστικά για εμάς. Το Bakali δίνει σημασία στην ποιότητα και στη φυσική κατασκευή των προϊόντων, είναι σπιτικά σπιτικά και χωρίς συντηρητικά. Στο κατάστημα διατίθενται σπιτικά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, αγνό μέλι, μανταρινάδες, λεμονάδες, σιουσιούκος, παστελάκι, παστέλι, λουκούμια, χαρουπόμελο, έψιμα, λάδια, ελιές και πάρα πολλές άλλες λιχουδιές που φτιάχνονται στον τόπο μας. Επίσης, μεγάλη ποικιλία σε βότανα, μπαχαρικά, τσάγια, οργανικά θεραπευτικά βότανα, βιολογικά καλλυντικά, αιθέρια έλαια και άλλα. Και πρόσθεσε: «Ασχολούμαστε με θεραπευτικά προϊόντα που αποτελούνται από φυσικά έλαια και αγνά προϊόντα, για θεραπείες σώματος, προσώπου, μαλλιά. Διαθέτουμε μάσκες, απολεπιστικά σαπουνάκια, θεραπευτικά βάμματα για όλες τις ασθένειες, όπως την πίεση, το ζάχαρο, τα τριγλικερίδια, όλα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Εμπορίου, μείγματα βοτάνων και πολλά άλλα. Όλες οι θεραπείες μας μπορούν να γίνουν custom made για τον κάθε ένα ξεχωριστά ανάλογα με το τι θέματα υγείας έχει». 
 
Διαβάστε ακόμα: Προ των πυλών το Lidl στη Μουτταγιάκα
 
Η εταιρεία αναλαμβάνει κεραστικά και χειροποίητα δώρα για εταιρείες, πρεσβείες, υπουργεία, γάμους, βαφτίσεις και άλλες εκδηλώσεις. «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά τα δώρα γιατί επικρατεί μια τάση επιστροφής στην παράδοση», είπε. «Στόχος μου είναι να δείχνουμε όλα αυτά τα ωραία προϊόντα που παράγει ο τόπος μας, τα οποία παρουσιάζω πάντα με όμορφο τρόπο. Αυτό είναι κάτι που άρεσε στον κόσμο, κάτι που φαίνεται κι από τους 12.000 followers που έχουμε στο facebook», επεσήμανε.
 
Η κ. Εμμανουήλ προγραμματίζει ακόμα πολλά πράγματα για τη συνέχεια. «Το επόμενο βήμα στο εξωτερικό, είναι να ανοίξουμε ένα κανονικό κατάστημα Bakali μέσω franchisee, στο Λονδίνο, ενώ στην Κύπρο, είμαστε ανοικτοί για franchisees στις άλλες πόλεις. Παράλληλα, ετοιμάζουμε σεμινάρια ενημέρωσης γύρω από τη βοτανολογία και τα αιθέρια έλαια, ενώ παρουσιαζόμαστε και σε τηλεοπτικές εκπομπές;, όπου ενημερώνουμε τον κόσμο για τις ιδιότητες των βοτάνων. Τα σεμινάρια θα προσφέρονται από βοτανόλογους κι ομοιοπαθητικούς γιατρούς για τα βότανα ή και αισθητικούς για τα αιθέρια έλαια», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Το ανανεωμένο σεμινάριο της GrantXpert επιστρέφει τον Οκτώβριο (video)
Beat the Bug: Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την αντιμικροβιακή αντοχή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Οι προτάσεις του ΙΜΟ για την απανθρακοποίηση-Το κόστος για την ελληνική ναυτιλία
Η Action Global Communications επιστρέφει στη Σαουδική Αραβία
Μεγάλη επιτυχία για το Executive Education Programme του University of Cambridge «Negotiations Lab» σε συνεργασία με το CIM
European Researcher’s Night: Μια μοναδική εμπειρία έρευνας και καινοτομίας για χιλιάδες επισκέπτες
Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές